Hogyan tudom a gyakorikérdések.hu-n a korábbi keresett szavak listáját törölni?
Ez nem az oldal, hanem a böngésződ funkciója. Vagy az előzmények törlése funkciónál bejelölöd, hogy a keresőmezőket és űrlapmezők mentéseit is törölje (ezek a szövegdobozok, amikbe beírtad a szöveget és megjegyezte), vagy pedig kézzel tudod törölni.
Az első módszer az összes oldalon beírt összes szöveget törli, a kézi pedig csak a kijelölt szöveg az alábbi módon: elkezded beírni a szöveget a dobozba (vagy egérkattintás a dobozba feldobja a listát), majd a szöveget kijelölöd úgy, hogy a lefelé mutató nyíl gombjával kiválasztod, és kijelölés után a SHIFT+DEL kombinációval törölheted.
Lehet, hogy bamba vagyok.
katt,.... listából kiválasztom....kijelölöm..... SHIFT+DEL....és minden marad a helyén. :(
Egyéb ötlet?
beírom....húzom az egeret...kékül(már a fejem is).... két gomb....és még mindig marad.
Többször próbáltam, értem hogy mindössze 4 lépés de nem reagál.
Köszönöm szépen, valóban ebben az esetben az egeret el kell felejteni.
A megoldás:
-katt a dobozra (kidobja a listát) és innen mindössze kettő(!) lépés:
1.le-nyíl (dobozba teszi a soron következőt)
2. shift+del egyszerre (törlés)
Így lehet lépegetni amíg a lista el nem fogy.
Ma is tanultam valamit, még egyszer köszönöm szépen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!