Mióta látogatod az oldalt és milyen rendszeresen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 23:48
11/16 anonim válasza:
KB. 18 hónapja. Először tényleg csak azért jöttem fel elvétve, hogy kérdezzek olyan dolgokat, amit máshol nem mertem. Aztán egy délutánt, estét rááldoztam a Helyesírás kategóriára, és válaszoltam ott egy csomó kérdésre. Aztán volt, hogy két-három naponta, majd naponta, majd pár óránként. Télen és tavasszal tisztára függő voltam, mindig megfogadtam, hogy ma nem jövök fel, aztán csak följöttem, kérdeztem, pontoztam, válaszoltam. az elején még kissé troll voltam, aztán leszoktam róla. Most már igyekszem segíteni másoknak, mert tudom, milyen az, amikor ott vagy tudatlanul, és még röhögnek is rajtad, nyakadban meg a határidő.
12/16 anonim válasza:
2009.április óta járok ide, naponta kb. 10 x, vagy többször is jövök :D
13/16 anonim válasza:
Kb 2 hónapja, és naponta többször is jövök :D
15/16 anonim válasza:
Ma kezdtem, és abba is hagyom ma. Nagyon sok a hogy is mondjam "érdekes" kérdés ....
16/16 anonim válasza:
2008 óta nézegetem. A főoldalt minden nap, de ha időm engedi, akkor az alkategóriákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!