És nem moderálják ki, pedig a trollok abszolút felismerhetőek.
2021. jan. 16. 21:03
3/16 anonim válasza:
Engem is a kipusztíthatatlan trollok zavarnak leginkább.
És van még egy dolog. Telefonon használom az oldalt. A válaszok hasznosságát értékelő piros/zöld körök olyan közel vannak egymáshoz, hogy szinte lehetetlen azt megérinteni, amelyiket szeretném. Távolabb is lehetnének egymástól, lenne rá hely bőven. No meg nem is atomfizika leprogramozni.
2021. jan. 16. 21:14
4/16 anonim válasza:
Trollok, ráadásul, hogy a legtöbbet simán felismerni, de ha a szabályzat ellen konkrétat nem vétenek akkor simán maradhatnak, holott mindenki felismeri őket.
2021. jan. 16. 21:33
5/16 anonim válasza:
Még semmi.Kipróbáltam már a facebookot,a Szisz-t,a hundubot,a filmkatalógust többször is,ez a legrosszabb,szinte csak trollok vannak rajta,később már én is azt csináltam.Eddig itt nincs semmi probléma,itt alig vannak,legalábbis én eddig csak 2-t vettem észre,többségében normális itt mindenki és segítőkész.
2021. jan. 16. 21:49
6/16 anonim válasza:
Itt is vannak aktegóriák ahol több van, politika tele van pl, szexualitásnak is megvannak a trolljai, a savanyulábas, lukas, akkor most van egy oylan aki kitalált történeteket ír ki, a közlekedésben van egy volvosnak nevezett aki mindig csak egy hahu linket tesz be a kérdésébe és valami furcsa jelzővel illet egy olcsó rossz állapotu kocsiot, csodálatos, erőgép és ilyesmik.
2021. jan. 16. 21:55
7/16 anonim válasza:
Nem lehet nevet változtatni, nem lehet "hasznos" szavazást megváltoztatni (ha esetleg félrenyomtál). A válaszodat te magad nem törölheted. Kb. ezek.
2021. jan. 16. 22:09
8/16 anonim válasza:
+1 a visszavonhatatlan félre-félfelcsútolásra, azt pillanatok alatt lehetne javítani.
2021. jan. 17. 07:20
9/16 anonim válasza:
Még valami (#3 vagyok). Sok kérdés kommentjeinél előfordul, hogy sem az értékelő körök, sem a "privát üzenet" link nem reagál az érintésre. Mások is panaszkodtak már erre, szóval nem a telefonomban van a hiba. Én általában a 2., 5., 8. számú kommenteknél tapasztalom ezt, talán valami programhiba lehet.
2021. jan. 17. 10:01
10/16 anonim válasza:
Ha valaki telefonról nézi ezt az oldalt, a szavazásoknál nem látja a pontos számot, hogy egy adott lehetőségre hányan szavaztak.
Azt sem szeretem, hogy a szubjektív véleményeket lepontozzák olyan kérdéseknél, mint hogy: "Mi a kedvenc színed?", nem is beszélve a Politika és a Vallás kategóriákról.
Ettől függetlenül nagyon hasznosnak tartom a Gyakori Kérdéseket, sokszor kaptam már itt segítséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!