Hogyan tudom letölteni az adataimat erről az oldalról?
Van-e lehetőség arra, hogy kérjek egy másolatot a gyakorikeredesk.hu-n tárolt adataimról?
Az adatok amiket szeretnék:
* Regisztrációkor megadott adatok
* Privát üzenetváltások
* A kérdéseim és a rá érkezett válaszok
* Mások kérdései, amelyekre válaszoltam és az azokra érkezett válaszok
Tehát minden aktivitásom a gyakorikerdesek.hu-n kontextussal együtt. Szeretnék ezekből egy offline másolatot és nem szeretném, ha ehhez manuálisan kellene kimásolnom mindent egyesével.
Ctrl + S kombóval le lehet menteni egy adott oldalt.
De nekem pl 165 oldal megválaszolt kérdésem van, szóval magát a kérdéslistát is hosszú idő lenne lementeni, nemhogy a válaszokat s mindent.
Esetleg valami programmal lehetne.
A regisztrációkor megadott adatokat ismerned kell. A felhasználóneved az, amit a bal felső sarokban látsz belépés után. Az e-mail cím a beállításokban van, az e-mail és jelszó pedig bejelentkezéskor szükséges, azok ismerete nélkül bejelentkezni sem lehet.
A többi nem tárolt személyes adat.
3. válaszolónak:
Személyes adat az, ami egy adott személyhez köthető. Az én kérdéseim és válaszaim hozzám köthetők, mert az adatbázisban a fiókom a kérdéseimhez és válaszaimhoz van kapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!