Mi van az ilyen félre értésekkel?
Figyelt kérdés
Volt olyan hogy valaki gorombáskodott, én meg vissza írtam, kb 10 válasszal odébb és utaltam arra hogy kedves 17-es a pofátlanságnak is van határa stb. Csak hogy törölték közben az ő válaszát, így a 18-as lett a 17. És örjöngve írt privátban hogy miért szidom amikor 100 % a válasza. Nem értettem. Meg néztem, nem volt ott az a sértő üzenet. Alig bírtam kimagyarázni. Nem lehet esetleg olyat hogy értesítést kérek arról hogy a megválaszoltjaim között ha törölnek valakit tudjam. Bár az éjszaka közepén nem tudok mit csinálni.2021. jan. 8. 21:49
1/3 anonim válasza:
Esetleg a dátumot is írd a válaszba, vagy idézd amire reagálsz.
Bár elvileg az oldal nem arról szól, hogy egymásnak lövöldözünk.
2/3 anonim válasza:
Semmit nem fognak fejleszteni ilyen irányban.
Amikor egy választ írsz, jobb felső sarkában vannak a szabályai, többek között:
"Kerüld az offolást! A válasznak legyen köze a kérdéshez."
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki."
"A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, [...] a fiókod korlátozásra kerülhet, így ilyen válaszokat ne helyezz el oldalunkon!"
Az oldal egyértelműen előírja, hogy nem kellett volna egyáltalán reagálnod arra a válaszra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ezek szerint mind ketten meg szegtük a szabályokat.
2021. jan. 9. 10:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!