Milyen időközönként teszel fel kérdéseket a gyakorin? Hány kérdést tettél már fel és hányat válaszoltál meg?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 01:54
11/21 anonim válasza:
A #10 példája mutatja, hogy a GyK függőséget okoz.
12/21 anonim válasza:
Nagyon ritkán, talán fél évente kérdezek. 88 kérdésem és 5724 válaszom van.
13/21 anonim válasza:
151 kérdésem és 2714 válaszom van jelenleg.
Még valamikor nyár elején regisztráltam.
Minden nap írok válaszokat, az pedig változó, hogy milyen gyakran kérdezek.
14/21 anonim válasza:
Kb. másfél éve regisztráltam, és 23 kérdésem van, szóval nagyjából valamivel több, mint három hetente teszek fel kérdést. Ez átlag, valójában nem rendszeresen. Ha még jól tudok összeadni, akkor ez az 1403. válaszom.
15/21 anonim válasza:
2018 eleje óta vagyok itt.
Kérdés: 3 (átlag, évente egy)
Válasz: 5539 (ezzel együtt)
16/21 anonim válasza:
Sokkal többre válaszolok mint amennyit kérdezek. Tíz év alatt mióta gyakorin vagyok kb. 10 kérdést tettem fel.
17/21 anonim válasza:
144 kérdés 751 válasz. Május 26-án regisztráltam.
18/21 anonim válasza:
468 kérdés
1187 válasz
Nemtudom mennyi idős a fiókom mert ez a második hol lehet ezt megnézni?
19/21 anonim válasza:
#18: Megnyitod a válaszaid (megválaszoltjaid), és megkeresed a legelsőt belőle. Csak egy kattintás a dupla nyíllal alul.
20/21 anonim válasza:
Megvan 8 hónap alatt jött össze a 486 kérdés és 1187 válasz de ellöte is volt fiokom már vagy 10 éve azon minimum 5x ennyi lehetet 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!