Milyen időközönként teszel fel kérdéseket a gyakorin? Hány kérdést tettél már fel és hányat válaszoltál meg?
Ez a 2491. válaszom
361 kérdésed van kérdést tettem eddig fel.
Akkor teszek fel kérdést, mikor van kedvem, vagy szükséges.
384 kérdésre válaszoltam eddig, de 697 válaszom van :D
(Vagyis mostmár 385-re és 698 választ írtam :D)
Csak 19 kérdést tettem fel. Változó, hogy mikor írok ki. Évekkel ezelőtt regisztráltam, akkor 1 kérdést kiírtam, majd rá 2 hónapra még 1-et, aztán csak rá 1 évre, de utána nem is nagyon néztem már az oldalt. Kb. 6 év eltelt azóta, nagyjából 3 hónapja vagyok aktív, ennyi idő alatt született a maradék 16 kérdés :D Volt hogy 1 héten 3 is kikerült, aztán a következő csak 1-2 hét elteltével, de előfordult olyan is, hogy egy nap 2 kérdést is kiírtam. Vegyesen van unalmamban és szükséges kérdés is. Többségében olyat írok ki, amire kíváncsi vagyok/fontos.
Mi értelme van az ilyen kérdéseknek?
Kezdenek elszaporodni.
Ezt hol lehet megnézni?
Én csak azt látom, hány pontom van kérdésekből és mennyi a válaszokból, de hogy pl a válasz pontok hány kérdésből vannak, azt hol látom?
5992 válaszom és 253 kérdésem van.
2019 szeptemberben regisztráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!