Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért törlődik ki a kerdeseim...

Miért törlődik ki a kerdeseim másnapra?

Figyelt kérdés
Valami valasz
2020. dec. 29. 00:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom
2020. dec. 29. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Mert itt az a hobbija a sok parasztnak, hogy mindent jelentget. A moderátorok pedig nem élő emberek, hanem robotok, amik automatikusan törölnek mindent, ami jelentve van. Ezért.
2020. dec. 29. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem emberek, mert egy robot mindig következetes. Az ember viszont szubjektíven nézi a dolgokat. Volt hogy nagyon rondán, bántón írt valaki, jelentettem (sőt, többen is jelentettük) de nem törölték, és olyan is van hogy teljesen normális válaszokat törölnek, csak mert valakinek nem tetszett.
2020. dec. 29. 00:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert kamu kérdéseket gyártasz valószínűleg.
2020. dec. 29. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:
88%
Légy erős, a moderátorok emberek. És ha valaki túl sokat jelentget, vagy ok nélkül teszi, megkapja a maga kis blokkolhatatlan (tehát mindenképpen megjelenő) felbukkanó ablakját.
2020. dec. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!