Ha már egy kérdést áttesznek, miért nem javítják ki a helyesírást is?
Moziba ne vigyenek? Nem az oldalról állítja ki a szegénységi bizonyítványt, ha valaki nem képes érthetően fogalmazni, vagy értelmezhetetlen a szövege. Majd megkapja érte a savazást a kommentelőktől, de bizonyára úgy nem fogja érdekelni őt, mint a helyesírásra való igényesség.
Általában javítják az elírásokat meg 1-2 kritikus hibát, de egyrészt nem feladata a moderátoroknak (még külön átolvasni, értelmezni, meg nyelvtanilag ellenőrizni a kérdéseket), valamint mióta mindenki otthon ül és megnövekedett a forgalom, nem is akkora prioritás ez, hiszen van még mellette ezer másik moderálni való dolog. És én nem nézem ki, hogy itt 3-nál több mod dolgozna többször akkora terhelés alatt, mint egy normál időszakban.
Ha pedig annyira gáz a helyesírás hogy értelmezhetetlen a szöveg, akkor nem pakolgatni fogják, hanem törölni a kérdést, hiszen erre is van külön jelentési indok.
Kérdező, akkor én is nagyon gáz vagyok, ugyanis én nem találtam hibát a 3. válaszban, esetleg 1 vesszőhiányt vettem csak észre.
Nekem az a véleményem, hogy ez nem a moderátor dolga, hogyha valaki kiír egy kérdést, akkor figyeljen oda a helyesírásra. Vannak akiknek ez rossz, addig nem zavar, amíg ettől függetlenül érthető amit ír. (Mert sajnos olyan kérdést is láttam ahol látszódott, hogy a kérdező csak gyorsan beírta, arra sem méltóztatott, hogy normálisan megfogalmazza. (Pedig ideje van rá bőven...))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!