Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ennyire kevesen lehetnek az...

Ennyire kevesen lehetnek az oldalon?

Figyelt kérdés
Nem egy kategóriába kiíetam egyetlen ismétlem egyetlen kérdést, de már ott virítottam a toplistában. És válaszolni se szoktam
2020. nov. 22. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Melyik kategória az?

Mert a politikai vagy szex kategóriákban MINDÍG vannak jópáran.

2020. nov. 22. 08:18
 2/4 A kérdező kommentje:

étlek, ezo, (sport)

ez amit kiírtam de tuti ott lennék egy otthon kategoban is stb

2020. nov. 22. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ezek nem túlzottan használt kategóriák.

Az elektronikus eszközök kategóriát meg egy vagy két ember viszi csak.

2020. nov. 22. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

27 főkategória van, mindnek van 30 napos toplistája.

Az egyes kategóriákban nagyon eltérő az aktivitás. Túlzás néhány kategória kisebb aktivitását az egész oldalra kivetíteni, arra gondolva, hogy „Ennyire kevesen lehetnek az oldalon?”.

Azt sem látom, hogy az általad felsorolt 4 kategória bármelyikében az 500-as toplistán lehet, vagy lehetne „virítani” egyetlen kérdés kiírásával.

Egy kérdésért 3 pont jár: [link]

• A Kezdőoldal » Ételek, italok » Toplista 500. helyezettjének 13 pontja van; a pontváltozás jelölés alapján tegnap is ennyi volt; és többen is vannak változatlan 13 pontszámmal: [link]

• A Kezdőoldal » Ezotéria » Toplista 500. helyezettjének 5 pontja van; a pontváltozás jelölés alapján tegnap is ennyi volt; és többen is vannak változatlan 5 pontszámmal: [link]

• (A Kezdőoldal » Sport, mozgás » Toplista 500. helyezettjének 5 pontja van; a pontváltozás jelölés alapján többen is vannak változatlan 5 pontszámmal: [link] )

• Egyetlen kérdés kiírása miatt „Tuti” nem lennél ott a Kezdőoldal » Otthon » Toplistán sem. A toplista 500. helyezettjének 9 pontja van; a pontváltozás jelölés alapján tegnap is ennyi volt; és többen is vannak változatlan 9 pontszámmal: [link]

Vagyis, az általad felsorolt toplisták egyikén sem lehettél ott tegnap sem, és ma sem lehetsz, vagy lehetnél ott egyetlen kérdéskiírás miatt.

┌─ Az elektronikus eszközök kategóriát meg egy vagy két ember viszi csak. ← 3 / 2020. nov. 22. 09:13

Valamennyivel több: [link] és ez csak a lista eleje. ─┘

2020. nov. 22. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!