Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Törölték már kérdésed?

Törölték már kérdésed?

Figyelt kérdés

2020. nov. 18. 23:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Igen (megírom hogy miért)
Nem
Nem, mert még nem kérdeztem
34 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de ha jól rémlik ilyen banális elírás szint volt, szexualitás kategóriába írtam ki a kérdést, írom végére a korom és 27 helyett 7 lett. Aztán gondolom valaki jelentette, bár arra senki se gondolt, hogy egy 7 éves még kb írni is csak épp tanulgat.
2020. nov. 19. 07:47
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Szamtalanszor. Érthetetlen lohikával
2020. nov. 19. 11:57
 3/7 A kérdező kommentje:

"...27 helyett 7 lett. Aztán gondolom valaki jelentette, bár arra senki se gondolt, hogy egy 7 éves még kb írni is csak épp tanulgat."

Na ilyenkor jó lenne, ha utólag lehetne szerkeszteni, amíg mondjuk nem érkezik rá válasz.

Egyébként biztos sejtették, ha fiatalabb lettél volna, mint 18, akkor a korodat nem írod ki...nagy bátorság kell hozzá:D Csak furán nézhetett ki és inkább törölték...

"Szamtalanszor. Érthetetlen lohikával"

Nekem is volt 1 kérdésem, eleinte nem értettem miért törölték. Ez évekkel ezelőtt volt, igazából utólag belegondolva annyit kellett volna csinálnom, hogy megjegyzést is írok...akkor nem törlik ki.

2020. nov. 19. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
98%

Igen, trollkodás miatt.

"Veszélyes állatok" kategóriába írtam egy kérdést politikusokról. :D

2020. nov. 19. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:

""Veszélyes állatok" kategóriába írtam egy kérdést politikusokról. :D"

Te állat! XDD

(ezt nem hagyhattam ki...bocsi:D)

2020. nov. 19. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Huhhúúú... de még mennyitt!!
2020. nov. 19. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 nekem törölték pedig semmi provokatív nem volt benne, meleg szexualitás témában. Az ok: “még nem múltál el 18 éves”

Oda írtam a végére pedig a tényleges koromat, ráadásul nem írtam el.

Üzenetet is írtam, de nem állították vissza.

2020. nov. 20. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!