Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Eddig milyen kérdéseiteket...

Eddig milyen kérdéseiteket törölték a gyakorin?

Figyelt kérdés

2020. szept. 24. 05:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Főleg olyanokat, amelyek formálisan szabályellenesek, de szabályosan nem feltehető. Pl. a humorban azért mert kitalált történet (az ezo kérdéseinek 99% az, de azokat nem törlik). Vagy szándékoltan rossz helyesírással írtam. Nem ojan primitivet, hogy szerrintetek lyó a hejesirásóm? Annál azért viccesebb volt.

Meg olyant is, ami ugyan semmiféle szabályba nem ütközött, de olyan válaszokat generáltak, amelyek nemkívánatosak.

Biztosan volt más is, de nem olyan nagyon sokat.

Válaszaimat is szokták törölni, de hosszú évek óta működik ez a fiókom. Úgy látszik belül vagyok a tűréshatáron.

2020. szept. 24. 06:49
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

3 vagy 4 kérdésem törölték eddig amire emlékszem az évek folyamán, de egyik se volt durván sértő, inkább csak vagy a megfogalmazás volt rossz, vagy rosszul mértem fel a szabályok határait. Amire emlékszem az 3 van:

-Egy humor kategóriás kérdés, amit azért töröltek mert "erőltetett volt" (pedig nem gondolom hogy annyira erőltetett lett volna, legalábbis nem volt erőltetettebb mint a kétnaponta kiírt "Hogyan kell kéréseket kiírni a gyakorin?" jellegű ostobaság, amit meg minden új kiírásnál meghagynak).

-Volt egy amikor megkérdeztem hol lehet orosz csajokkal ismerkedni (pedig ez nem arra vonatkozott hogy itt az oldalon, hanem hogy ha Moszkvában járnék - végül amúgy nem mentem - akkor hol lehetne ismerkedni). Ez így a jelenlegi szabályokat megnézve vicces kicsit, mert most pár hónapja már nyíltan lehet társkeresőnek használni az oldalt, akkoriban meg az ilyen általánosabb jellegű ismerkedős kérdést is törölték (persze ebben én is hibás voltam, fogalmazhattam volna konkrétabban).

-A harmadik meg tavaly ősszel volt (ez volt az utolsó törölt kérdésem), egy filmmel kapcsolatban ettem fel kérdést este, csak már fáradt voltam és nem tűnt fel hogy érdemes lenne elkerülni a "lotyó" szó használatát a kérdésben. :D

Válaszom már többet töröltek, de az valószínűleg a mimózalelkű kérdezők miatt van, akik nem tűrik ha nem azt a választ kapják amire vágynak (tipikusan a koreai popegyüttesek 10 éves rajongói őrjöngenek ha leírom hogy gáz a zene amit hallgatnak).

2020. szept. 24. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Egyetlen válaszomat törölték (kérdést nem, mert az össze-vissza 2 van 2 év alatt), amiben egy képet linkeltem, amin egy arckép is szerepelt, és bár rengeteg külföldi, és hazai mémben szerepel, úgy ítélhették meg talán, hogy személyi jogokat sért.
2020. szept. 24. 14:24
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

Sokat töröltek már, javarészüknek megvan az oka is, napestig lehetne sorolni

A múltkor tettem fel egy olyat a humor kategóriában, hogy "ki nyerte az Érd-Enying háborút?" (gyk: a benzinkutas tömegverekedés), ezt pl. nem értem mi volt vele a baj, h törölni kellett, indoklás meg csak annyi jött, hogy nem felel meg a szabályoknak. Valaki esetleg tipp, hogy ezzel mi lehetett a gond?

2020. szept. 24. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Velem is volt olyan, hogy feltettem egy környezetvédelmi kérdést a politika topikban, mert politikai vonatkozású is és kimondottan politikai oldalról szerttem volna megvitatni. Az első 3 válasz egy lekezelő troll volt,írtam neki kommenteket, hogy hagyjon békén és elképesztő, hogy egyre több ilen trollkodós válaszsorozat van, nem moderálják őket. Erre nem az ő válaszait törölték, hanem az enyémeket és áttették a tudományok topikba a kérdésem, pedig ő kötött belém és a válaszai degradálóak voltak, a kérdésre nem válaszoltak. Ennyit az objektivitásról.
2020. szept. 25. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Előző vagyok, Azért döbbentem meg, mert pár héttel korábban jelentettem egy másik troll két kötekedését és egyiket sem törölték.
2020. szept. 25. 15:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez sokakkal megesett már. Én tavaly azon döbbentem le, hogy az állatvédelembe beírt kérdésemet törölték valami miatt, majd 2 héttel később valaki feltette szó szerint ugyanazt (ctrl+c volt). Azóta is ott van még, pedig anno rögtön jelentettem, hogy ez így mi? :)
2020. szept. 26. 00:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már kérdést se merek kiírni. Xd
2020. szept. 26. 08:05
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Én már válaszolni sem merek...
2020. szept. 27. 08:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy maszturbacioval kapcsolatos kerdesem toroltek.
2020. dec. 8. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!