Miért ennyire naívak?
Figyelt kérdés
Miért ilyen naívak egyesek hogy azt hiszik, ha IP cím alapján korlátoznak, nem 2 kattintás ismét az adott IP-rõl normál jogú felhasználóként írni?
És mi értelme olyan szinten lekorlátozni egy adott személyt, hogy több jogosultsággal rendelkezik ha kijelentkezik a profiljából?
2020. okt. 30. 08:17
1/4 anonim válasza:
Nem kellene szemétkedni, kamuzni, irritálni az embereket és akkor nem kellene letiltani sem.
2/4 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmirõl nincs szó, csak ha kicsit szembe megy a kormány nézeteivel a véleményem -ami egyébként teljesen korrekten, nem sértõn van fogalmazva- valahogy elöbb vagy utóbb törlésre kerül.A sokadik ilyennél meg ne tessenek csodálkozni, hogy minden ellenzéket degradáló választ jelentek és beleàllok mindenkibe akinek nem tetszik a véleménye.Különös, ha nem kormánypárt(-i politikus) van degradálva azok a válaszok valahogy mindig megmaradnak.
2020. okt. 30. 10:45
3/4 anonim válasza:
Ha nem tűnt fel ez nem politika rovat, másrészt meg akkor mit erőlködsz, ha látod hogy törlik? Vagy ezzel szeretnéd megváltani a világot? Ha annyira ki akarod írni magadból menj fel tor-ra ott van nem egy magyar forum cenzura nélkül.
4/4 A kérdező kommentje:
És ki mondta hogy nem a politika kateg.ba írtam?És mi ez a szöveg hogy megakarok váltani bárkit is?Véleményt nyílvánítok az adott kérdéshez megfelelõen.Én ezt az egyoldalú cenzúrát nem értem....nem értem hogymiért mondják hogy Magyarországon NINCS kormánypárti médiafölény, nem értem miért nem lehet feltüntetni az oldalon hogy màs nézeteit nem tūrjük.
2020. okt. 30. 10:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!