Téged melyik válaszok szoktak legjobban felhúzni?
Figyelt kérdés
Engem a "beszéld meg" -mintha nem ez jutna egyből eszébe a kérdezőnek és már nem tette volna meg, illetve mikor jól leszólják a kérdezőt.
Velem már előfordult,hogy jól leszóltak , nem azért mert értelmetlen kérdés volt hanem mert nem látták át jól a helyzetet és egyből írták a marhaságokat.
Meg egyébként is az emberek nehezen ismerik be hogy tévedtek és 85% nem fog változtatni a véleményén azért mert pár ismeretlen leszólta őket.
2010. aug. 9. 13:35
11/16 anonim válasza:
én most a közoktatás témakörben olvasgatok leginkább, és azok a kérdések "idegesítenek" amiket olyanok tesznek fel, akik nem akarnak tanulni, nincs semmi érdeklődési körük, de megkérdezik, hogy milyen tanfolyamra menjenek, hogy sok pénzük legyen...
12/16 anonim válasza:
Terhes vagy
Babi néni
Amikor elírok valamit, akkor belémkötnek, vagy ha mások számára hülyeség a kérdés, de nekem fontos, akkor jönnek a válaszok, hogy ilyen "hülyeséget, hány éves vagy ," stb...
13/16 anonim válasza:
A google a barátod- és társai elég idegesítőek
14/16 anonim válasza:
engem az mikor tiszta hülye választ írnak, és még csodálkoznak hogy lepontozom őket.
15/16 anonim válasza:
Engem az zavar h mindig próbálnak belekötni a másikba, leírok egy helyzetet erre jönnek sorba az anyázások, egy másik kérdésnél fordított helyzetben szintén anyázták az illetőt, tehát az a legfontosabb nekik h beleköthessenek vmibe.
16/16 anonim válasza:
Nekem lepiccsázták és leszarozták a hugomat, aki5 éves. No comment. :'/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!