Szerintetek melyek a legaktívabb kategóriák az oldalon?
Vagyis azok, amelyekben a legtöbb kérdés születik egy nap, és a legtöbb választ írják.
Sorrend nélküli tippem a top 3ra:
-Gyerekvállalás
-Családi kapcsolatok
-Szexualitás
Szexualitás
Ismerkedés
Felnőtt párkapcsolatok
►„azok, amelyekben a legtöbb kérdés születik egy nap, és a legtöbb választ írják.”◄
A kérdéslistákban a legutóbbi 24 órában megjelent kérdések előtt fogaskerék jel van, a 24 órán túl megjelentek előtt körben kérdőjel.
Bármikor megnézhető, hogy egy-egy fő-, vagy akár alkategóriában éppen hány egy napon, azaz, 24 órán belül megjelent kérdés van.
A válaszok számát úgy tudtam egyszerűen kigyűjteni, hogy a 24 órán belül megjelent kérdésekre kapott válaszok számát gyűjtöttem ki.
Az eredmény: [link]
Kérdések száma alapján az első három:
• Szexualitás 148
• Egészség 143
• Felnőtt párkapcsolatok 114
Válaszok száma alapján az első három:
• Felnőtt párkapcsolatok 1081
• Szexualitás 1035
• Politika 683
Kérdés száma + válasz száma alapján az első három:
• Felnőtt párkapcsolatok 1195
• Szexualitás 1183
• Politika 771
Egy kérdésre jutó átlagos válaszszám alapján az első három:
• Családi kapcsolatok 14,150
• Felnőtt párkapcsolatok 9,482
• Politika 7,761
Hűha utolsó ez igazán alapos! Az egészség meg se fordult a fejemben (én szinte sosem nézem), de a többit jól tippeltük :)
Köszönöm a válaszokat!
► „Emberek; emberi tulajdonságok. Írj ki oda egy kérdést, 1 óra múlva már egy oldallal odéb ledz a listában.” Büdi Lili válasza: 7 / 2020. okt. 24. 23:07 ◄
Messze nincs így, nagyon megcsaltak az érzékeid.
Például most az 1. oldalon az utolsó (időben legrégebbi) kérdés 20 órája és 23 perce még nem került át a következő oldalra: [link]
Az ellen az érv ellen, hogy ez kivételes hosszú időszak, készítettem kigyűjtést.
Ugye, a 2. lap legfelső kérdése akkor került oda, mikor az 1. lapon megjelent a legfelső kérdés. Ugyanígy a 3. lap legfelső kérdése akkor került oda, mikor az 2. lapon megjelent a legfelső kérdés. És így tovább. Ezeknek, az ilyen értelemben összetartozó kérdéspároknak a megjelenési időkülönbségei adják, hogy mennyi idő telt el a listában történő egy oldallal odébb kerülésig.
A képen látszik (jobb oldali adatok), hogy adott sorszámú és megjelenési időpontú kérdés adott lap( aljá)ról mennyi idő elteltével került a következő lapra. (Annak tetejére; új kérdés miatt kiszorulva az előző lapról.) → [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!