Szerintetek manipulálhatják ennek a honlapnak a szerkesztői a nekik nem tetsző szavazási eredményt? Igen vagy nem?
Figyelt kérdés
Megvan rá a lehetőségük?2020. okt. 23. 22:06
11/21 A kérdező kommentje:
Kössz, megnyugtattál.
2020. okt. 24. 09:24
12/21 anonim válasza:
Benne van a pakliban. Én például 8 évesen bepisiltem, mert nem tudtam kigombolni a nadrágom és Büdi Lilinek meg Pisi Lilinek csúfoltak az iskolában a gyerekek. Meg néha Bepisililinek.
13/21 Gyakorikerdesek.hu válasza:
Nem manipuláljuk a szavazatokat. A regisztrált felhasználók szavaznak és ebből áll össze az arány.
Akit bennfenntesnek hiszel, olyan felhasználó, mint te, de több éve használja az oldalt.
2020. okt. 24. 13:15
14/21 anonim válasza:
Amúgy durva, hogy eddig sosem kommenteltek a modik, de most igen. De ez tök menő! Kérdező ezt vett elismerésnek tőlük!
15/21 A kérdező kommentje:
Természetesen, köszönöm mindenkinek a segítséget.
Már el is felejtettem ezt az egész históriát!
2020. okt. 24. 15:14
16/21 anonim válasza:
szerintem nem manipulálják/változtatják a szavazások ereményét, de meg van rá a lehetőségük
17/21 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy nem foglalkoznak a szavazás eredményeinek a megváltoztatásával. Mi hasznuk származnak belőle? Biztos ennél jobb, és több dolguk is van.
18/21 anonim válasza:
A 13-as választ meglátva elképedtem mint Mózes a Sínai-hegyen amikor megpillantotta az égő csipkebokrot.
Ugye érzitek ez milyen ritka alkalom? 😅
19/21 anonim válasza:
hová tűnt a válaszom?! :O ezek a modik annyira megvannak sértődve mint én most :D
20/21 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nem csitultak még le teljesen a felborzolt kedélyek... :)
#19 Sajnos nem láttam!
2020. okt. 25. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!