Korlátozott fiokot mikor oldanak fel?
Figyelt kérdés
Egy vita miatt kaptam egy korlátozást a fiókomra amit használok, így most arról semmit nem tudok, de nem tiltva lettem csak korlátozva. Viszont időt vagy yilesmit nem írnak. Gondolom ha végleges lenne akkor tiltanának.
Korlátozás meddig szokott tartani vagy az is végleges?
Sajna utólag hiába bánom hogy belementem a vitába amiért kaptam.
2020. okt. 21. 20:28
11/11 anonim válasza:
Én adtam rá zöldet, de sajna ez ilyen. Viszont egyébként pontozási rendszer nyár óta más. Függ attól, hogy ki pontos. Pl aki sokat pontos le, ugye annak az értékelés százaléka nagyon leesik, és pl ha 10% ban értékel hasnosan másokat, akkor egy értékelésnél is csak 10% ot ér a szavazata. Pl kapsz egy zöldet egy 80% pozitívan értékelőtől és egy negatívat a 10% ban pozitívan értékelőtől akkor kb végeredményben még 95% körül leszel, mert sokkal többet nyom a altba a 80% os értékelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!