Wishen lévő termékek "korlátozott mennyiségben". Sikerült már így rendelnie valakinek, vagy kamu az egész?
gondolom úgy adták vissza a pénzt hogy lejárt a szállítási határidő ?
van ott minden szarásik mese az egész, csak basszák küldeni ... volt hogy sikerült nekem is....
Köszi a válaszokat. Már értem a működését.
Második, nem sűrűn fordult velem elő, hogy valamit nem küldtek el / nem érkezett meg. Az viszont szokott, hogy nem jött meg időben és ezért visszakérhettem az árát. Így lett kb 600 Ft-ért egy 6-7-8 ezer Ft értékű vázra köthető telefonos biciklis táskám. Itthon a gagyibb verziója kerül 6-7 ezerbe, de láttam 10-ért is.
Utolsó: visszakaptad végül az árát? Én amit múltkor próbáltam azt visszautalták. Próbálkozok tovább egyelőre nem sok sikerrel.
Viszont kiváncsi lennék arra mi ebben nekik az üzlet. Gondolom az h csomóan nem igénylik vissza a pénzt és így ezen nyernek. Vagy nem tudom. Vagy csak az értéktelen kacatokon igy adnak túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!