Más is észrevette, hogy van egy 50%-os (és azt hiszem egy 30-as is), aki kb. minden választ lepontoz?
Mindkettő olyan érték, ami sok felhasználónál lehet.
Ugyanis, 3-as jogosultsági szintnél 50%, 2-es jogosultsági szintnél 30% az az érték, ami legfeljebb megjelenik válaszértékelési százalékként.
A listavezető nem úgy szerzi a pontjait értékelésért, hogy másokkal ellentétesen értékel, mert azért nem hogy nem kapna pontot, hanem pontlevonás járna.
Ha egy kérdésnél vannnak azok 30/50%-os pirosok, akkor biztos, hogy egy embertől származnak.
De ezek a leggyakoribb értékelési százalékok mióta megújult az oldal.
Ha pl nem 30%-os pirosakat látsz mindenhol, hanem 29%-osokat, akkor már nagyobb eséllyel járt ugyanaz a személy az általad látott kérdéseknél.
Én 60-61%-os is láttam, és olyan kérdéseknél, aminél egyértelműen minden választ végig "nem hasznos"-ozott, akkor is, ha a válasz tuti a helyes válasz volt, és ezért 100%-on állt.
Igen, észrevettem, hogy vannak, akik direkt a 100%-os válaszokra utaznak.
Pedig az ilyenekért - elméletileg - pont levonás jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!