Szerintetek sem lenne hülyeség itt az oldalon egy ilyet?
Figyelt kérdés
Bevezetni itt az oldalon minden kérdésnél, kérdés alatt vagy mellett lenne egy kis szem és mutatná/számolná hogy hányan látták a kérdést? Kivitelezhető lenne?2020. okt. 2. 21:24
1/8 anonim válasza:
Mondjuk ez nem hülye ötlet, én nem volnék ellene. (nem mintha olyan erős információ tartalmat hordozna).
2/8 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet, bár ahogy az első is írta, sok értelme nincs.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, mi értelme lenne?
Aki kérdez, választ vár.
Éppúgy semmit sem ér azzal sem, ha azt látja, hogy ketten nyitották meg a kérdést, mint azzal, hogy tizenketten, ha nem kap választ.
Ha választ kap, akkor meg mindegy, hányan nyitották meg.
5/8 anonim válasza:
Szerintem talán lenne értelme. És annak lenne értelme,hogy csak az értékelhessen aki hozzá is szól a témához?(csak kérdezem)
6/8 anonim válasza:
5. Ennek már inkább lenne értelme. Bár a sok troll lepontozó így is maradna, csak írnának valami hülyeséget kommentbe és már pontoznának is lefelé mindenkit, ahogy most teszik (csak most hozzászólás nélkül).
7/8 anonim válasza:
#6 Akkor a hülyeséget is le lehetne pontozni
8/8 anonim válasza:
7. Igen, de hiába, mert a többi lepontozó a hülyeséget felpontozza és úgy veszem észre egyre több az ilyen lepontozó troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!