Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi volt eddig a legszomorúbb...

Mi volt eddig a legszomorúbb kérdés amit olvastatok?

Figyelt kérdés
Mi volt az ami legjobban elszomorított?

2020. szept. 27. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Volt itt valami pasi aki babát tervezett a feleségével, és éveken keresztül adott helyzetjelentéseket magukról, aztán azzal végződött, hogy a nője elhagyta, és a pali valami brutál módon kötődött még hozzá nagyon sokáig. Nem azt mondom, hogy elszomorodtam tőle, de érzelmi hullámvasút volt, több száz válasszal. :D Ha megtalálom, küldök linket.
2020. szept. 27. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
2020. szept. 27. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Huhh, ez az utóbbi valóban nagyon szörnyű.
2020. szept. 28. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy nő, akinek a babája megevett egy egész tégely lóbalzsamot, majd megkérdezte, hogy mit kell ilyenkor csinálni, ahelyett hogy szaladt volna az orvoshoz. Egy nap múlva írta, hogy elhunyt a baba. Persze lehet, hogy kamu kérdés, de ha nem akkor elképesztő az, hogy ilyen emberek léteznek.
2020. szept. 28. 15:16
 5/12 anonim válasza:
0%
Nem tudom
2020. okt. 1. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akik öngyilkosságban gondolkoznak, és kiírják ide...

Na az rohadtul megrendítő és felettébb szomorú...

2020. okt. 3. 11:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az összes ilyen szappanoperás kérdés kamu.

Szemétláda trollok szórakoznak azon hogy meghatják és megríkatják a kitalált sztorijaikkal a népet (főleg nőket).

A lóbalzsamos is full kamu.

2020. dec. 12. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó! Nem olyan biztos az. Tudod te, hogy milyen emberek léteznek?

Persze amúgy sok a kamu, de azért nem 100%, hogy az összes ilyen.

2020. dec. 12. 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Terrorbagoly,

a hosszan elnyújtott történetekre írtam hogy mind kamu. (Egyébként legtöbbször ki is derül.)

9 éve vagyok az oldalon, változó intenzitással. Kb 2 éve nem szomorodom el semmin, sok év kellett hogy rájöjjek hogy ami itt figyelemfelkeltő, tragikus, szomorú vagy felháborító, az mind kamu.

2020. dec. 12. 19:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Igazad van, én is sok kamut láttam már, köszi hogy ráébresztettél. Bár azért bíztam annyira az emberekben, hogy jobb dolguk is van, mint kamu történeteket irogatni. Vagy csak túl hiszékeny vagyok. :D
2020. dec. 12. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!