Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hány "lehetőség" van itt az...

Hány "lehetőség" van itt az oldalon amíg nem tiltanak végleg?

Figyelt kérdés
Időnként fel tettem olyan kérdéseket amik nem tetszettek másoknak, vagy megsértettem a szabályzatot és emiatt a moderátorok törölték a kérdést, ilyenből már volt egy pár. És utána az az oldal fogadott hogy megsértettem az oldal szabályzatát ezért törölték a kérdést, és hogy ezt vegyem figyelembe mert a sorozatos szabály sértés a fiók letiltásához vezet. Nem pont így írták de a mondani valója ez. Szeretném tudni hogy hányszor engednek még kérdést kiírni? Vagyis hány "lehetőségem" van még kb amíg nem tiltanak?
2020. szept. 27. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nincs számszerűleg megadva. A szabálysértések gyakorisága és súlya számít. Nem azt kell számolni, hogy még 5 provokáció vagy beszólás belefér, de a hatodiknál tiltani fognak, és akkor majd vigyázol, ezt nem lehet így meghatározni.

Ha csak elolvasod a szabályzatot és igyekszel betartani a pontjait, nullához közelít az esélye annak, hogy ki fognak tiltani. Elvétve 1-1 törlés mindenkivel megesik, de ha nem veszed figyelembe azt amiért figyelmeztettek és ugyanúgy folytatod amiért már töröltek, akkor hamarabb jön a tiltás is.

2020. szept. 27. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nincs konkretizálva. Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt gyűlik össze, és milyen súlyú szabálysértések. (itt értem azalatt, hogy más a szándékos trollkodás, és más a rossz kérdésmegfogalmazásból adódó törlés)

Pl. ha 10 év alatt volt 5 törölt kérdés, az semmi. De ha mindezt az 5 törlést 1-2 nap alatt, akkor nagy az esélye, hogy hamarosan tiltani fognak.

Továbbá ha leírsz egy olyat, ami arra utal, hogy nem múltál el 16 éves, akkor azonnal tiltanak, akkor is, ha egyébként semmi más probléma nincs a kérdéssel...

2020. szept. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!