Hogy működik a szintlépés?
Akkor léphetek szintet, ha a jelenlegi szintem összes feltételét teljesítettem, és a következő szint feltételeiből is megvan egy kivételével az összes?
Nem értem egészen, hogy működik. Így, ahogy leírtam? Köszi előre a válaszokat!
Ha nem a legmagasabb szinten vagy ("5"), akkor leírja, hogy a következő szinthez mit kell teljesítened, a vagylagos feltétel esetén kell legalább az egyiknek teljesülnie. Ha azt teljesíted, akkor kerülsz az új szintre. Ha pedig valamilyen törlések miatt nem teljesíted, vissza az előzőre.
Ja, értem már. 5 feltétel van, de csak 4 van bepipálva. Ez a vagylagosság miatt van, ahogy írtam: azt írja hogy X válaszod van, VAGY Y kérdésed. Ha legalább az egyik teljesül, akkor a szinted megvan.
Ettől függetlenül akkor léphetsz szintet, ha a következő szintnél felsoroltakat teljesíted. És ott ugyanúgy igaz a vagylagosság, ahogy az első kommentnél is írtam: 5 feltétel van, de 4-nek kell teljesülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!