Szerintetek hogyan kellene szankcionálni a notórius lepontozókat?
Lehet, hogy nem egyértelmű két opció.
Az, hogy "Jók az ötletek, de a számok legyenek alacsonyabbak" az értelemszerűen azt jelenti, hogy szigorúbbak legyenek a megvonások, annál pedig, hogy "...a számok legyenek magasabbak, engedékenyebb feltételeket kell érteni, azaz pl. 20-nál több választ is lepontozhat.
Én pl. az olyan lepontozásokat szeretném megakadályozni, mint ami az alábbi kérdésnél is van, ahol minden választ lepontozott egy 53%-os illető:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__106668..
Olvasd el újra, hogy mi van a válaszok értékelőgombjaihoz írva:
"Hasznos számodra ez a válasz?"
Ha nem hasznos számára a válasz, szabadon lepontozhatja. Te meg nem büntetheted meg ezért.
5. És akkor mi van ha tényeket pontoznak le? Olyanokra gondolok, hogy pl: valaki megkérdezi mennyibe került egy oltás kutyának xy rendelőbe vagy hány lába van a hangyának és a jó válaszokat lepontozzák.
Hogy lehet egy tény szerű válasz nem hasznos???
Állatok kategóriában vagy 10 ilyen folyamat mindenkit lepontozó barom van, akármit ír az ember azt lepontozzák.
Azért az már kicsit furcsa, hogy semmit nem találnak hasznosnak egyesek, és nem csak 1-2 kérdésnél, hanem baromi soknál szinte az összes kategóriában...
Szerintem is változtatni kéne ezen a pontozáson vagy megszüntetni az egészet és kész!
4
Honnan lehet azt tudni, hogy ugyanaz az ember az ugyanolyan %-os? Szerintem nem lehet tudni. Vagy igen?
8. Hát annak elég kevés az esélye, hogy egy kérdés válaszainál mindegyiket lepontozza egy 50%-os ember (aki nem ugyanaz, hanem mindig másik ember), főleg amikor csak ketten pontoztak addig és abból az egyik minden válasznál az 50%-os...
Na meg ha egy csomó ugyanolyan százalékos ember pontozná akkor mindegyik pontozná mindegyik választ és nem az egyik csak az egyiket a másik meg csak a másikat.
9
Lehet, hogy kevés az esélye, de amikor még kiírták a %-okat, akkor 2 ugyanolyan %-os is volt, mint én. Az egyiknek valami neve is volt, és többször írtak olyat, hogy pl. én közülük több regisztrációról válaszolok.
A látszat csal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!