Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak engemet idegesít az,...

Csak engemet idegesít az, hogy itt a keresőben mindig bekell kapcsolni az elmúltál 18 éves kérdést? Miért nincs ilyen beállítás? Téged mi idegesít még itt?

Figyelt kérdés

2020. aug. 15. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Milyen kis huncut valaki, tüntessetek a perverz ismerkedős kérdések táborával szerintem. :D
2020. aug. 15. 22:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy 21 éves vagyok! És komoly kérdés :D
2020. aug. 15. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavar, megkeresem az adott kategórián belül
2020. aug. 16. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell mindig bekapcsolni, mert nem is mindig lehet. És nem kategóriában kerestem, hanem mindenütt (a találatoknál a pirossal aláhúzott kategóriák is mutatják):

[link]

[link]

De ha fel is kínálódik, az csak lehetőség, nem „kell”.

És, el nem tudom képzelni, hogy mit változtat az idegeskedéseden, ha mást is idegesít, vagy ha senki mást nem idegesít?

Engem semmi sem idegesít itt. Az sem, ha kiderül, hogy mást idegesít valami. Attól nem változik semmi, ha idegeskedem, és attól sem, ha nem; csak az utóbbi kényelmesebb, kellemesebb.

Elhiszem, hogy számodra ez komoly kérdés. Gondolom, én is ideges lennék, ha ideges lennék.

2020. aug. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!