Itt ha valakinek nem tetszik egy válasz azt miért töröltetik ki?
Ha törölték akkor pedig valamilyen szabályt csak megszegett, mivel a jelentésnél indokolni kell, az alábbiak valamelyikével:
A válasz trágár
A válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar
A válasz rasszista
A válaszadó értelmetlen dolgokat ír
A válasz hirdetés
A válasz más szempontból problémás
Egy válasz nem csak akkor lehet sértő, ha trágár szavakat használ benne az illető. Ha úgy van megfogalmazva (arrogáns, flegma, bunkó, kivagyi stílusú, stb.), simán ráhúzható a felülről 2. opció. Persze egy példát jó lenne látni, hogy konkrétan meg lehessen mondani.
Használó nem tud sem kérdést, sem választ töröltetni, csak jelenteni tudja. Ha törlésre kerül, akkor a moderátor törli, ő viszont a szabályok alapján dönt. Lehet egyet nem érteni vele, akárcsak rendőri intézkedéssel, sportbírói döntéssel stb.-vel, de attól még az van, ami van. És egyáltalán nem biztos, hogy az objektív igazság a méltatlankodó oldalán van.
Abban sem vagyok biztos, hogy minden esetben a kérdező jelenti a választ, ahogy abban sem, hogy csak egyvalaki jelenti.
Lehet, hogy ez a válasz nem tetszik neked, de úgy vélem, nem tudod „töröltetni”. Azzal az indokkal, hogy nem tetszik, biztosan, nem.
"A válasz más szempontból problémás"
Ez alá a pont mondjuk pont bármi belefér.
Nekem is törölték már olyan válaszom ami sem trágár nem volt, sem kötekedni nem akartam, sőt még a témába is vágtam vele, csak szimplán valakinek nem tetszett. Túl lehet élni.
Nekem nem ez a tapasztalatom.
Én még az este jelentettem egy választ, ami provokatív volt, tehát tényleg provokált az illető, és azóta sem törölték... De a trágár szavú kommenteket mindig törlik. Nem ártana valahogy a provokatív, rossz indulatú kommenteket is szabályozni.
Az egyik szabály, hogy nem lehet provokatív választ írni, ahol a kérdező veszekedni akar vagy, ami vitát robbanthat ki.
Alapjáraton olyan választ nem törölnek, ami nem szabályellenes, ha törlik, azt azért teszik, mert szabályellenes, hiába nem érzi a felhasználó annak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!