Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt ha valakinek nem tetszik...

Itt ha valakinek nem tetszik egy válasz azt miért töröltetik ki?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre nagyon sok válasz törlésre kerül, ami nem is trágár csak nem azt írja le az illető amit a kérdező hallani akar illetve olvasni. Na most ennek mi értelme? Értelmét veszti az oldal, de nem? Pont az lenne a lényeg hogy mindenkinek lehessen véleménye. Mennyire kell ahhoz lelki betegnek lenni hogy valaki válaszokat töröltessen? Mindig elképzeltem a lelki beteg fejét ahogy ír a moderatornak? De most komolyan ennek van értelme? Marha idegesítő:D Én is most már el fogok innen szokni.
2020. aug. 11. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha törölték akkor pedig valamilyen szabályt csak megszegett, mivel a jelentésnél indokolni kell, az alábbiak valamelyikével:

A válasz trágár

A válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar

A válasz rasszista

A válaszadó értelmetlen dolgokat ír

A válasz hirdetés

A válasz más szempontból problémás

Egy válasz nem csak akkor lehet sértő, ha trágár szavakat használ benne az illető. Ha úgy van megfogalmazva (arrogáns, flegma, bunkó, kivagyi stílusú, stb.), simán ráhúzható a felülről 2. opció. Persze egy példát jó lenne látni, hogy konkrétan meg lehessen mondani.

2020. aug. 11. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Használó nem tud sem kérdést, sem választ töröltetni, csak jelenteni tudja. Ha törlésre kerül, akkor a moderátor törli, ő viszont a szabályok alapján dönt. Lehet egyet nem érteni vele, akárcsak rendőri intézkedéssel, sportbírói döntéssel stb.-vel, de attól még az van, ami van. És egyáltalán nem biztos, hogy az objektív igazság a méltatlankodó oldalán van.

Abban sem vagyok biztos, hogy minden esetben a kérdező jelenti a választ, ahogy abban sem, hogy csak egyvalaki jelenti.

Lehet, hogy ez a válasz nem tetszik neked, de úgy vélem, nem tudod „töröltetni”. Azzal az indokkal, hogy nem tetszik, biztosan, nem.

2020. aug. 11. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
5%
Minden válaszba belekötnek, a legtöbbet törlik is. Nem az számít, hogy mennyire sértő, ha eleget lobbyzik a moderátornál az, akinek nem tetszik, akkor törlik.
2020. aug. 11. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

"A válasz más szempontból problémás"

Ez alá a pont mondjuk pont bármi belefér.

Nekem is törölték már olyan válaszom ami sem trágár nem volt, sem kötekedni nem akartam, sőt még a témába is vágtam vele, csak szimplán valakinek nem tetszett. Túl lehet élni.

2020. aug. 12. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
*ez alá a pont alá
2020. aug. 12. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ez a tapasztalatom.

Én még az este jelentettem egy választ, ami provokatív volt, tehát tényleg provokált az illető, és azóta sem törölték... De a trágár szavú kommenteket mindig törlik. Nem ártana valahogy a provokatív, rossz indulatú kommenteket is szabályozni.

2020. aug. 12. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
68%

Az egyik szabály, hogy nem lehet provokatív választ írni, ahol a kérdező veszekedni akar vagy, ami vitát robbanthat ki.

Alapjáraton olyan választ nem törölnek, ami nem szabályellenes, ha törlik, azt azért teszik, mert szabályellenes, hiába nem érzi a felhasználó annak.

2020. aug. 13. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!