Milyen változás lenne, ha ezt bevezetnék itt a gyk-n?
Ha meg lenne adva a kora, meg a neme az illetőnek a válaszoknál, kérdéseknél.
Még több konfliktus lenne?
És ki ellenőrizné az adatok valóságtartalmát ?
Nyilván vannak olyan életkor-nem párosítások, amelyek egyeseknek kevésbé, másoknak annál inkább szimpatikusabbak, és ennek megfelelőek lennének a hozzászólások.
Most is van, aki megadja. Annyi hatása van, hogy a fiatal nőket többen zaklatják privátban, kéretlenül bepróbálkozva.
Kötelezővé nem tudnád tenni, mert nincs sok értelme. Ettől is anonim az oldal, hogy nem adsz meg személyes adatot, és ezt az alapvető funkciót biztos nem fogják megváltoztatni. Nem is lehetne értelmesen, hiszen ugyanúgy kijátszható mint az, hogy bepipálja az általános iskolás gyerek, hogy elmúlt 16 éves. Ha kötelező lenne megadni egy lenyitható listából a nemedet és korodat, ugyanúgy hazudhatna bárki bármit benne.
Előnye lehetne, hogy a 16 éven aluliakat gyorsabban és könnyebben ki lehetne tiltani, de mivel a tiltási rendszer elavult és működésképtelen, simán visszaregisztrálna a gyerek és másodjára már lenne annyi esze, hogy 16 éven felülinek hazudja magát. Azaz az egész nem ért semmit.
Kvázi semmi. Facebookon is ugyanez ment, anno, hogy korhatáros volt (én elég soká regisztráltam, 1998-as születésű vagyok /a mai napig nem vagyok egy facebook függő/ és csodálkoztam is, hogy az azonos korú osztálytársaimnál miért ilyen 1994, 1995, stb. van szül.dátumként megadva... Később rájöttem hogy hát ezért...)
Max akik szeretik kitiltatni a 16 éven aluliakat (kérdéstől függetlenül) azoknak lenne kezdetben nagyobb "sikerélményük"...
A trolloknak lenne egy 18L-es, egy 25L-es, egy 40L-es meg talán egy rendes profiljuk is. Szupii...
Majd képzelj el engem, ahogy 19 éves lány létemre a Szexualitás kategóriában hozzászólok valami megosztó kérdéshez, és mindenki lepontoz, mert "biztos troll".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!