Mióta változott meg a gyakori kérdések oldala?
Figyelt kérdés
Már jó ideje, nem voltam fenn, és meglepett a változtatás.
Nektek tetszik?
2020. máj. 12. 17:56
A kérdező szavazást indított:
Igen (így jobb)
Nem (az előző jobban tetszett)
Nekem mindegy milyen
60 szavazat
2/11 anonim válasza:
Ma délelőtt változott meg.
Nekem még szokatlan. Ha lehetne választani, én visszakérném a régit.
4/11 anonim válasza:
Mátol változott meg. Nem rossz, de van rajta még mit alakítani. Egyszerűbb dolgok, amik előtte nem okoztak problémát. Most a kérdések mellett nem lehet látni az utolsó válasz dátumát, a válaszok számából kell kitalálni, hogy érkezett-e újabb hozzászólás. Az üzeneteknél szintén nem látszik az időpont, csak a dátum. A figyelt kulcsszavaim mellett folyamatosan nő az értesítések száma, ki lehet törölni, de idegesítő.
5/11 anonim válasza:
A jelölésből látod, van-e új válasz, vagy sem.
Viszont idegesítő, hogy nem lehet rákattintani egyszerűen, hogy tűnjön el a jelölés, hanem mindenképp meg kell nyitni a kérdést. Így állandóan felkiáltójelekkel vagyok tele.
6/11 anonim válasza:
Nekem is az utolsó válasz időpontja hiányzik, meg a felhasználók százalékos kijelzése.
7/11 anonim válasza:
5-ös: nem kell rákattintanod a kérdésre, elég a jelölésre kattintanod és törlöd.
8/11 anonim válasza:
Imádom, amikor valami jól működik, és azt le cserélik...
Mint a rendőrök: a gömbölyűt viszik, a szögleteset gurítják! :)
9/11 anonim válasza:
Mai nap elején, valamikor a délelőtti órákban változott meg az oldal kinézete.
10/11 anonim válasza:
"5-ös: nem kell rákattintanod a kérdésre, elég a jelölésre kattintanod és törlöd."
Jé, tényleg! :o Ezt eddig észre sem vettem, pedig próbáltam kattingatni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!