Miért törlik a moderátorok az olyan kérdésem, melyben kérdeztem, hogy egy sorozatot melyik oldalon tudom megnézni?
Mikor törlik a modik a kérdésed, mindig kapsz egy levelet, hogy mi az oka.
Szerzői jogot sért (lopás)a kérdésed..és megbüntetik az oldalt érte.
Mert amit ajanánlanának az illegális oldal..vagyis hozzásegítenének a "lopáshoz"
Mit nem értesz ezen? 🤔
Ha kifejezetten olyan oldalt keres valaki, ahol törvényesen vannak fent tartalmak. Azok jogállása olyan, hogy ingyenesen online nézhető, esetleg le is tölthető, vagy díjfizetés ellenében megnézhető/letölthető, azt nem tiltják.
Néven is nevezhető, anélkül nem is megválaszolható a kérdés.
Ha olyan oldalt kérdez valaki, ahol illegálisan van fent tartalom, akkor az már jogszerűtlen. Nem ő lop, hanem aki feltöltötte, hozzáférhetővé tette. Vannak olyanok, akik mindenféle jogcím nélkül tesznek közzé tartalmakat, és még olyan pofátlanok is, hogy pénzt kérnek érte.
A felhasználó látszólag jogosan hivatkozhatna arra, hogy de hát kérem én fizettem érte. De ez olyan, mint orgazdától vásárolni. Azt is általában lehet tudni, hogy gyanús a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!