Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Amióta látom, hogy átlagosan...

Amióta látom, hogy átlagosan hány százalékra értékelem mások hozzászólásait, mindig ugyanannyit mutat. Az a szám hogy-hogy nem változik? Lehet, hogy nem jól mutatja?

Figyelt kérdés

2020. júl. 18. 03:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

#10:

Egy válaszra leadott szavazatok megjelelennek a válasz jobb felső részében, mint %os érték. Erre kattintasz / koppintasz, kibontja, hogy addig leadott szavazatok miként oszlanak meg.

2020. júl. 18. 07:25
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

#11 köszönöm, ezt eddig nem tudtam.

És ha valakinél nem kettő, hanem három is van? (Mint az itt lévő kettesnél)

2020. júl. 18. 07:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, leesett, semmi
2020. júl. 18. 07:32
 14/22 A kérdező kommentje:

#10.

Erre a szövegre utalok:

"Mások értékelése alapján 94%-ban hasznos válaszokat adsz.

XY%-ban hasznosan értékelsz válaszokat."

2020. júl. 18. 07:35
 15/22 A kérdező kommentje:
#10. A fej ikonra kattintás után a "Toplistás helyezéseid"-re kattints, majd kicsit legörgetsz és ott található az a bizonyos szöveg.
2020. júl. 18. 07:38
 16/22 A kérdező kommentje:

#11. Abból nem feltétlenül tudható meg.

Sok olyan GyK felhasználó van, aki pontoz, de nem ír hsz-t és ahhoz, hogy a saját értékét megtudja abból a sok számból valaki, azt is tudnia kellene, hogy ő hányadikként pontozott, stb.

Így célszerűbb ott megnézni, ahol fentebb megadtam.

2020. júl. 18. 08:02
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

"Valahogy nem tűnik hihetőnek, hogy állandóan ugyanannyi zöldet-pirosat nyomok..."

A hasznos értékelési százalékod nem az alapján változik, hogy zöld vagy piros értékelésből nyomsz többet. Attól nem lesz magasabb a százalék, ha folyamatosan csak zöld értékelést adsz. Akkor lesz több százalékod, ha ugyanúgy értékeled az adott válaszokat, mint ahogy mások is tették. Lényegében menned kell a tömeg után. Ha magasabb százalékot szeretnél, akkor az 50%-nál hasznosabb válaszokra zöldet, az 50%-nál rosszabbakra pedig piros értékelést kell adnod. Máskülönben csak lassan vagy egyáltalán nem fog változni a százalék.

2020. júl. 18. 14:27
 18/22 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm szépen!

Észrevettem már azt a bizonyos szabályt.

Általában én nem úgy értékelek, mint a tömeg.

Valaki írt privát üzenetben is. Úgy sajnálom, hogy nem nyilvánosan írta meg, mert nagyon értelmes és hasznos, amit közölt.

2020. júl. 18. 14:33
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Minél többször értékeltel már, annál több adatbol szamitodik az átlagod, tehát annál kevésbé befolyásolja az atlagodat a következő értékelésed.
2020. júl. 18. 21:56
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Előbb írta, hogy eszébe sincs befolyásolni az értéket....
2020. júl. 19. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!