Amióta látom, hogy átlagosan hány százalékra értékelem mások hozzászólásait, mindig ugyanannyit mutat. Az a szám hogy-hogy nem változik? Lehet, hogy nem jól mutatja?
#10:
Egy válaszra leadott szavazatok megjelelennek a válasz jobb felső részében, mint %os érték. Erre kattintasz / koppintasz, kibontja, hogy addig leadott szavazatok miként oszlanak meg.
#11 köszönöm, ezt eddig nem tudtam.
És ha valakinél nem kettő, hanem három is van? (Mint az itt lévő kettesnél)
#10.
Erre a szövegre utalok:
"Mások értékelése alapján 94%-ban hasznos válaszokat adsz.
XY%-ban hasznosan értékelsz válaszokat."
#11. Abból nem feltétlenül tudható meg.
Sok olyan GyK felhasználó van, aki pontoz, de nem ír hsz-t és ahhoz, hogy a saját értékét megtudja abból a sok számból valaki, azt is tudnia kellene, hogy ő hányadikként pontozott, stb.
Így célszerűbb ott megnézni, ahol fentebb megadtam.
"Valahogy nem tűnik hihetőnek, hogy állandóan ugyanannyi zöldet-pirosat nyomok..."
A hasznos értékelési százalékod nem az alapján változik, hogy zöld vagy piros értékelésből nyomsz többet. Attól nem lesz magasabb a százalék, ha folyamatosan csak zöld értékelést adsz. Akkor lesz több százalékod, ha ugyanúgy értékeled az adott válaszokat, mint ahogy mások is tették. Lényegében menned kell a tömeg után. Ha magasabb százalékot szeretnél, akkor az 50%-nál hasznosabb válaszokra zöldet, az 50%-nál rosszabbakra pedig piros értékelést kell adnod. Máskülönben csak lassan vagy egyáltalán nem fog változni a százalék.
Értem, köszönöm szépen!
Észrevettem már azt a bizonyos szabályt.
Általában én nem úgy értékelek, mint a tömeg.
Valaki írt privát üzenetben is. Úgy sajnálom, hogy nem nyilvánosan írta meg, mert nagyon értelmes és hasznos, amit közölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!