Hogyan kell végleg törölni tiltani valakit?
Még nyitod az üzenetet, és a jobb felső sarokban, ott van, hogy tiltás.
Nyomj rá, aztán nyuktod lesz.
F
Üzenet jobb felső sarka tiltás és kész. Többet nem kapod meg amit írt neked - s erről nem is értesül. Amíg nem csinál újabb felhasználónevet vagy nem ír rád a többi meglévő fiókáról addig nem kapsz újabb levelet (ha igen akkor meg letiltod azt is - nem véletlenül van korlátozva a küldhető üzik száma).
A bepróbálkozó levelek 80%-a ugyanattól az 50-60 felhasználótól jön. Nem bunkók csak kanosak és itt akarnak ismerkedni :D
Hát volt aki ( remélem elolvassa) azt írta, hogy "dögöljek meg" mert nem mondtam el neki az igazi nevem.
A másik kettő meg a szia után a farkát küldte el. Remélem ti is elolvassátok ( mindketten azt írtátok hogy maszturbáltok, de fel sem állt nektek) impotencia? 😃 a vágy meg van, de a zászlót csak a szél lobogtatja?
Sok ilyenben lesz még részed itt.
Én pl már mindig oda írom a mondanivalóm után az F betűt, különben jönnek a privik,😳😀 ezért is mondtam, hogy kell tiltani.
F😀
Meg legalább nem dzsungel harcosokat küldtek volna 🤣.
De facebook-on is jártam már így. Ott azert volt aki videot is kuldott. Az félelmetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!