Más nem unja még ezt a lepontozás témát?
Soha nem lesz ez javítva, vagy legalábbis nagyon minimális esélyt látok rá.
Több mint 1 évtizede téma ez a pontozósdi, és eddig semmit nem kezdtek vele. Pedig tényleg nagyon kétrétű a dolog. Amilyen hasznos is lehet, olyannyira haszontalan is.
A sok szabadidővel rendelkezőkről meg annyit: fent vagyok egy Discord szerveren, néha napján felnézek hogy mi a téma.
Na most úgy mondom van egy aktív 10-15 fős társaság, akik a korona óta 7/24 csak a gép előtt ülnek.
Ezt látom az időbélyegekből mikor visszanézem a beszélgetéseket, konkrétan délelőttől hajnalig a gép előtt rohadnak és irkálnak vagy éppen játszanak.
(korábban a suli miatt erre nem volt lehetőségük, de iskola idő alatt is minden szabadidejüket a 4 fal között töltötték mint kiderült)
És az a legdurvább, hogy erre büszkék is, hogy netes "barátaik" vannak és neten élik a szociális életüket (hozzáteszem kb úgy mint itt, névtelenül anonim módon).
Ez csak egy icipici alakulat, biztos hogy rengeteg ilyen magával semmit kezdeni nem tudó emberke létezik még.
Na ők a potenciális trollok, akik korlátlan szabadidővel, tele feszültséggel ,frusztráltsággal és gyűlölettel -rendelkeznek.
"Szerintem ezt valahogy korrigálni kellene, például hogy csak az értékelhessen válaszokat, aki az adott kérdéshez írt választ."
Simán kijátszanák. Beír valaki valamitvhasraütésszerűem, aztán már értékelhet is.
Egyszer láttam itt egy olyasmi kérdést hogy most ez a százalék számítás, szintlépés, stb hogy működik.
Volt egy cseszett hosszú válasz, szépen megmagyarázva, példákkal szemléltetve, stb.
A kérdező meg valami olyasmit szólt hozzá, hogy "Ment a dislike, mert nem szeretem a matekot"
Csoda-e így, hogy felb@$zódnak itt a segítőkész emberek?
#23: és az ilyenektől várd el, hogy csak a kérdező értékelhet. Pont az, aki azért kérdezett, mert nem tudja mi a helyes válasz.
Az, hogy nem köszönik meg a választ szerintem szóra sem érdemes dolog, mert nem a hálás köszönetekért vagy itt (persze egy visszajelzés hasznos, hogy tényleg segítettél). Meg akkor vannak az ilyenek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!