Miért nem törlik azokat a válaszokat, amelyek letrollozzák a kérdezőt?
Figyelt kérdés
Troll kérdéseket ugye nem szabad kiírni, tehát ha valóban troll a kérdés, akkor a kérdést kell törölni. De ha nem törlik, akkor meg a kérdező letrollozása a trollkodás és azt kell törölni.2020. jún. 12. 15:09
1/7 anonim válasza:
Ha a cég szigorúan venné saját szabályait, ez rovat nem is létezhetne.
2/7 anonim válasza:
Mert a Kérdezők 99%-a tényleg troll.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk megválaszolná, hisz az oldal nem akarja elveszteni a kérdezőit.
2020. jún. 12. 15:14
4/7 anonim válasza:
Bocs, az ezo rovatra gondoltam az első válaszban. Előtte ott jártam.
Van az „Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció”. Hát ott van minden ostobaság kérdésben, válaszban.
Ezen felül sok troll kérdés van mindenfele, ott is, ahol nem is gondolnád. Szerinted hihető, hogy ha valakinek van pénze 100 milliós autót venni, itt kérdezgeti, melyiket vegye? Vagy aki hol ilyen, hol olyan vonatot venni, most már komplett vasúti céget, hogy a kertjében ne kelljen gyalog mennie. Az ilyen nem troll?
5/7 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem ez.
2020. jún. 12. 15:20
6/7 anonim válasza:
A kérdésed nem ez is trollkodás. Azért nem törlik a kérdezőt trollnak nevező választ, mert nem akarják az egész kérdést törölni, és talán észhez tér, és más irányt vesz a folytatás. Gondolom én.
7/7 anonim válasza:
Szerintem az oldal megújításával, azáltal, hogy nem látható, kinek hány százalékos a válaszadása, csak nőtt a tere a trollkodásnak. Attól pedig, hogy a nyilvánvalóan provokatív beírásokat (szándékosan nem írom válasznak) nem törlik, egyre csökken az oldal színvonala, egyre több normális ember kedvét veszik el a kérdezéstől. Sajátos üzletpolitika. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!