Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért baj egyeseknek, hogy...

Miért baj egyeseknek, hogy sok kérdést tesz fel az oldalon a kérdező? Hiszen ha kíváncsi, és kérdése van, akkor felrakja ide. Nem? Mi a baj ezzel?

Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem inkább az a probléma, ha valaki ugyanazt (vagy hasonló jelentésű) kérdést tesz fel, mint amit előbb kérdezett, csak akkor nem tetszettek neki annyira a válaszok, vagy nem is tudom miért, kiírja újra.

Azzal, ha több, különböző témájú kérdést feltesz egy adott felhasználó azzal szerintem semmi gond nincs, hisz ezért van ez az oldal.

2020. máj. 28. 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:
81%
Van, hogy az a baj, hogy fel lehet ismerni a stílusáról. És a kérdéseiben lehetetlen, ireális eseteket ír és/vagy ellentmond magának. Erre jó példa Balázska, a munkaügyis kamutroll. Az oldal azért van, hogy az ember valós kérdéseket tegyen fel, amikre tudni szeretné a választ. És nem azért, hogy dühöngeni meg szórakozni járjon ide.
2020. máj. 28. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!