Miért baj egyeseknek, hogy sok kérdést tesz fel az oldalon a kérdező? Hiszen ha kíváncsi, és kérdése van, akkor felrakja ide. Nem? Mi a baj ezzel?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 16:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem inkább az a probléma, ha valaki ugyanazt (vagy hasonló jelentésű) kérdést tesz fel, mint amit előbb kérdezett, csak akkor nem tetszettek neki annyira a válaszok, vagy nem is tudom miért, kiírja újra.
Azzal, ha több, különböző témájú kérdést feltesz egy adott felhasználó azzal szerintem semmi gond nincs, hisz ezért van ez az oldal.
2/2 anonim válasza:
Van, hogy az a baj, hogy fel lehet ismerni a stílusáról. És a kérdéseiben lehetetlen, ireális eseteket ír és/vagy ellentmond magának. Erre jó példa Balázska, a munkaügyis kamutroll. Az oldal azért van, hogy az ember valós kérdéseket tegyen fel, amikre tudni szeretné a választ. És nem azért, hogy dühöngeni meg szórakozni járjon ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!