Értékelésnél a kérdező értékelésének miért nincsen nagyobb súlya, hisz ő dönti el, hogy hasznos volt-e az adott válasz a kérdésére?
Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 14:34
1/8 A kérdező kommentje:
Szerintem minimum 50% súlyúnak kellene lennie. Valamint nem rögtön megjeleníteni, hogy mennyire hasznos a válasz, mert hajlamosak az emberek arra kattintani, amit látnak, ha lepontoztak egy választ, akkor nagy eséllyel ők is ezt fogják tenni. Továbbá nem értem, hogy miért ér többen annak a szavazata, akinek az "értékelési" statisztikája jó. Sokan ráböknek a 100%-os válaszokra, így könnyen javítják statisztikájukat. Szerintem annak kellene, hogy a szavazata többet számítson, akinek a válaszadási statisztikája jó, hiszen ha jól válaszol, akkor jól is értékel. Ha valaki ész nélkül értékel, attól még nem biztos, hogy jól is.
2020. máj. 4. 14:39
2/8 anonim válasza:
Mindig a trollokból kell kiindulni, mert ők szándékosan okoznak "kárt". A kérdező azért kérdez mert nem tud valamit, vagy pedig ha troll akkor provokál vagy kitalált kérdést tesz fel. Aki nem tudja a kérdést a válaszra, ne döntse már el többségében, hogy az hasznos-e. Aki pedig szándékosan le akarja a válaszadók pontozni, szintén ne az nyomjon már többet a latba. A trollokon kívül még vannak olyan kérdezők is, akik nem hajlandók a helyes választ elfogadni, szintén nem célszerű rájuk bízni az értékelést, mert ők szándékosan ellene fognak szavazni. Így is kellően be vannak védve azzal, hogy a kérdező válaszát nem lehet értékelni, ő bármekkora hülyeséget mondhat vagy kötekedhet a válaszadókkal, mert érintetlen marad. Te ha le mered írni a véleményed, szépen csúszik is a 0% felé az értékelésed a kérdező nélkül is.
3/8 A kérdező kommentje:
Illetve az is nagyban befolyásolja az értékelést, hogy a válaszoló mennyi %-ban ad hasznos válaszokat. Lehet, hogy csak 40%-ban, de egy kérdésnék okosat mondott, ennek ellenére nem fogják felpontozni. Mi célból kell ezt megjeleníteni. Ahhoz, hogy szubjektív maradjon az értékelést szerintem ezt nem is kellene megjeleníteni, az adott válasz hasznosságát is max egy nap elteltével lenne célszerű megjeleníteni, vagy csak úgy megjeleníteni, hogy csak a kérdező lássa, hogy mennyire hasznos, illetve csak az, aki a választ adta.
2020. máj. 4. 14:44
4/8 anonim válasza:
Bocsánat, de ezeket, amiket írtál, hol és mikor tervezed bevezetni, vagy bevezettetni?
5/8 A kérdező kommentje:
Csak a véleményem írtam le. Nem gondolom, hogy nekem nagy szavam lenne az egészben, csak leírtam a véleményem és ami szerintem káros az oldallal kapcsolatban vagy igazságtalan. Így nem teljesen anonim az oldal, ha megjelenítik, hogy ki mennyire ad hasznos válaszokat. Nem tudom, hogy ezt az oldalt valami külföldi mintára hozták-e létre, vagy nem, persze sok mindenben jó, de vannak hiányosságok és felesleges dolgok.
2020. máj. 6. 13:13
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Vagy itt egy másik díszpéldány:
"Lepontozom aki rosszat ír"
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__1..
8/8 anonim válasza:
Még egy:
"Nem tudom, én csak lepontozni szeretek másokat!"
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!