Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Tényleg én vagyok az egyetlen,...

Tényleg én vagyok az egyetlen, aki szerint sokkal jobb lett az oldal, mint volt?

Figyelt kérdés
Szerintem egy csomó hasznos funkcióval bővült és átláthatóbb is lett. Elsőre én is kiakadtam, mikor megláttam a változást, de csak mert megszoktam a régit. Minden új felületet nehéz megszokni, főleg, ha olyan sokáig használod a régit, mint amennyi ideig itt volt. Szerintem a legtöbbeknek csak azért nem tetszik, mert nem tolerálják jól a változást.

2020. máj. 23. 21:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20: Hol van olyan menü, hogy "Saját válaszaid"?
2020. máj. 24. 12:16
 22/30 anonim ***** válasza:

Mobilról nézem.

Bal felül van néhány ikon. 1. Ikon : 3 vízszintes csík. 2. Ikon figura fej-váll alakzat. Arra tappolok előjön az említett menü.

2020. máj. 24. 12:20
 23/30 anonim ***** válasza:
22: Mobilon sem látok ilyen menüt. Amik előjönnek: "Saját kérdések", "Általad megválaszolt", "Figyelt kérdések" és "Figyelt kulcsszavak".
2020. máj. 24. 12:25
 24/30 anonim ***** válasza:
2020. máj. 24. 12:32
 25/30 anonim ***** válasza:
24: Ezt ismerem. De ehhez a neved melletti (szintedet jelző) számra kell kattintani. De ezt csak te láthatod, más nem. Tehát nem nyilvános.
2020. máj. 24. 12:37
 26/30 anonim ***** válasza:

Az oldal nem tartja meg magának ezt az infót, hanem kiadja a felhasználónak. Így az eléri. Ezzel megmutatja, hogy ilyen statisztikát vezet a felhasználóról.

Minden felhasználó számára elérhető a módszer, az algoritmus. Az a nyilvános, hogy ezt ők számon tartják és ez alapján ítélnek meg másokat.

Remélem így érthetőbben fogalmaztam.

2020. máj. 24. 12:48
 27/30 anonim ***** válasza:
26: A toplistára gondolsz? Nos, én többek között ezért nem teszem láthatóvá a felhasználónevemet.
2020. máj. 24. 12:55
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem a felhasználó névről van szó. Arról, hogy maga az oldal vezetősége ítél el egyeseket azért, mert törlésre kerül egy hozzászólása függetlenül attól, hogy mit írt.

Ha ezt a kérdést törlik, eked lesz kB 15 törölt hozzászólásod. Ez téged ösztönöz arra, hogy értelmes hozzászólásokat gyártás? Mert rám pont ellenkezőleg hat.

2020. máj. 24. 14:38
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Már írták, hogy ha törölnek egy kérdést, akkor 1 napon belül helyrehozzák a statisztikát, így ebből neked nem lesznek törölt válaszaid.

Nekem inkább az a gondom, hogy régebben sok olyan válaszom törölték, ahol megírtam, hogy a kérdés melyik kategóriába való. Ezt a szabályzat nem tiltja, és mégis az esetek többségében törölték.

2020. máj. 24. 20:09
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Az is jó, hogy a filmek közül kivették külön topikba a, animét. Régóta és többször kért változás ez.
2020. máj. 25. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!