Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Tényleg én vagyok az egyetlen,...

Tényleg én vagyok az egyetlen, aki szerint sokkal jobb lett az oldal, mint volt?

Figyelt kérdés
Szerintem egy csomó hasznos funkcióval bővült és átláthatóbb is lett. Elsőre én is kiakadtam, mikor megláttam a változást, de csak mert megszoktam a régit. Minden új felületet nehéz megszokni, főleg, ha olyan sokáig használod a régit, mint amennyi ideig itt volt. Szerintem a legtöbbeknek csak azért nem tetszik, mert nem tolerálják jól a változást.

2020. máj. 23. 21:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Te is ezt teszed.
2020. máj. 24. 10:53
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
11: Igen, de tisztában vagyok vele, hogy ez nem rendeltetésszerű. Így nem is várok el olyan fejlesztést, ami ezt szolgálná ki. :)
2020. máj. 24. 10:57
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre úgy is lehet válaszolni, hogy közben a komentre válaszol valaki.

Ez is egy olyan pontja az oldalnak, amiben fejlődni lehetne. Ha lenne lehetőség a válaszokmegvitatására és nem utána vissza mindenki másik válszára, olvashatóbb lenne és "témák szerint" lehetne kibontani a válaszokat.

Valami azt kérdezi, hogy miként csinálom a rizst. Én úgy csinálom a rizst, hogy megpirítom. Más irja, hogy a pirítás mit okoz a rizsnél.

Akkor mindkét hozzászólás hasznos és a kérdéshez tartozik, mint válasz, mégis egymás hozzászólásaira értéktek a válaszok.

És ez a hozzászólas meg arra vonatkozik, hogy miként lehetne még többet kihozni egy olyan kezdeményezésésből, amit az oldal indított.

Tehát a kérdésre ugyan úgy válasz, mint a te hozzászólásodra.

Míg az előző 2 hozzászólás, amik a reakciókra vonatkoztak valóban nem tartoznak a kérdéshez.

Nézzük a gyakorlatot. Rengetegen egymásnak válaszolnak és a kérdésre is egyszerre. Szemmel láthatóan és több éves tapasztalatból ez az oldal tartalmának fele.

Hiaba van ott egy szabály, hogy ezt ne, ha az oldal megtűri és a felhasználók használják és hozzáadott értéket képvisel.

Ilyenkor a szabály az, amit át kéne gondolni.

Ha az ilyen hozzászólások (szándékosan nem a "válasz" szót használom - remélem feltűnt -)... Tehát a hozzászólások legalább 1 szintén kinyitható, kommunikáció témákat jelentene ((mint ahogy ez a YouTubeon is működik)), az növelné az oldal használhatóságát két, Fót os szempontból :

1 : akit nem érdekel az a része a beszélgetésnek, át tudná ugrani, így átláthatóbb lenne.

2: akit érdekel bele tud folyni. Így kevesebb lenne az a hozzászólás, ami agresszíven kommunikál másokkal, mert aki lenyitja a hozzászólásra érkezett témát, az már érdeklődik, az elkötelezi magát és bele vonódik, nem csak látja és trollt ébreszti fel benne.

Ezen felül sokszor a hozzászólásokban ott van a kérdező válasza. Ezt most kiemelték külön színnel. Ez nagyon jó ötlet volt! Így könnyebb a kérdezővel kommunikálni. És a kifejtéseket vele kitárgyalni.

Ettől még a kérdező a többi hozzászólásra is reagál a saját szövegében, így alakuk ki az emberi kommunikáció.

Ez egy egészséges dolog.

Ennek teret kéne adni és nem tiltani, ha már amúgy is használja a közösség.

2020. máj. 24. 11:09
 14/30 anonim ***** válasza:
13: Annak még éppenséggel látnám értelmét, ha lenne egy "Válasz" opció a kommenteknél, és az így adott válaszok csak akkor lennének láthatóak, ha rákattint az ember. De ettől még ugyanúgy nem látnád egyszerre az összes oldalt.
2020. máj. 24. 11:27
 15/30 anonim ***** válasza:
14%

#12 ez önellentmondásos. Szándékosan rosszul használsz valamit, tudatosan rosszat csinálsz, mivel te is azt tartod, hogy ez rossz. És nem vársz változást, miközben célod, hogy jól használható legyen az oldala.

Juj! Ez nagy csavar!

2020. máj. 24. 11:28
 16/30 anonim ***** válasza:
58%
15: Most ez olyan dolog: Közterületen tilos alkoholt fogyasztani. A szeszesitalt fogyasztó emberek 90%-a mégis csinálta már. Én is, még ma is megesik. De mégse nyújtok be olyan indítványt, hogy helyezzenek ki az utcára pénzbedobós sörcsapokat, hogy után tudjak tölteni. Mint ahogy a moziktól és egyéb nemdohányzó helyektől sem várhatom el, hogy tegyenek ki hamutálakat azoknak, akik stikában rágyújtanak. :)
2020. máj. 24. 11:37
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű eddig is így volt, csak már nyilvános, hogy mennyi a törölt válaszok száma.

Amikor megkérek valakit, hogy viselkedjen és ne legyen bunkó mással, miközben mást megvédek, azt azért csinálom, mert olvastam Popper könyvében a gondolatot és egyet értek azzal, hogy meg kell védeni azt, akit jogtalanul támadnak. Azért kell megvédeni, hogy ne gondolja, ő volt a hibás.

Erre az oldal törli az én hozzászólásomat is és rossz pontot ad nekem ezért.

Ezt most tudomására adták mindenkinek. Tehát nem tartják jónak azt, hogy valaki egy ember csoportot emberi módon, szavakkal megvéd egy rosszindulatú megjegyzéstől.

Ez számomra elég erős üzenetet hordoz az oldal megítélését illetően.

Ez a fejlesztés egyrészt jó, mert nyílt lapokkal játszik az oldal, másrészről meg önellentmondásos.

2020. máj. 24. 11:46
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
17: Hol tudom én azt megnézni, hogy eddig hány válaszodat törölték? Semmi kattintható felület nincs a kommentedben, ami bármiféle profilt adna ki.
2020. máj. 24. 11:55
 19/30 anonim ***** válasza:

"Közterületen tilos alkoholt fogyasztani."

Ezt önkormányzat határozza meg és Magyarországon ez sok helyen nincs érvényben.

2020. máj. 24. 12:02
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
#18 saját válaszaid menüt lenyitó fejecskére kattintva a felhasználó neved mellett lévő 1-6ig terjedő szám mutatja ezeket az értékeket.
2020. máj. 24. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!