11/14 anonim válasza:
Ez azonban legkevésbé sem az Ezotéria kategória, vagy az ott tenyésző bennszülöttek hibája. Inkább azt mutatja, hogy a "normálisak" néha sokkal rosszabbak, mint a "bolondok".
12/14 anonim válasza:
Igen, szükség van. Előttem már leírták hogy miért. Miért ne lehetne nekik is egy kategoria? Én a magam részéről szkeptikus vagyok de belenézek néha. Nem akarok meggyőzni senkit, csak jót mulatok amikor valaki szerelmi kötéssel akarja magához vonzzani a szomszéd Pistit. A mágia, és a természetfeletti lények rovat a legszórakoztatóbb 🙂.
13/14 anonim válasza:
Szerintem is szükség van rá, nekem az a humor kategória.🙃
14/14 anonim válasza:
"szerelmi kötéssel akarja magához vonzzani a szomszéd Pistit"
Na, az éppen nem mulatságos. Ugyanis az gyakorlatilag azt jelenti, hogy meg akarja erőszakolni.
És sokan ezt egyszerűen képtelenek felfogni: nem értik, hogy ez miért erőszak. Mondjuk nem is képesek megérteni, meg nem is akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!