Csak szerintem egy vicc az egész ezotéria kategória?
Figyelt kérdés
Olyan kérdéseket szoktam látni hogy jobban megnevettet mint egy humoros videó. Nevetséges.... Szerintetek?2019. aug. 26. 08:12
1/5 anonim válasza:
Kitűnően tükrözi az ország értelmi színvonalát (meg sajnos az egész világét is). A legszomorúbb, hogy majdnem mindegyiknek szavazati joga is van.
2/5 anonim válasza:
Engem jobban zavarnak a válaszolóik...
Csak kicsit (de tényleg nagyon kicsit) eltér a véleményed, realisztikusabban látod a dolgokat, és már lepontoznak, és be-be szólogatnak...
(-23 volt a rekordom 😆)
3/5 anonim válasza:
Néha éjszaka keresgélek a tv-ben és ilyen dolgokkal, telefonos jóslással foglalkozó műsort találok.
Alig hiszek sokszor a szememnek. Először nézem, figyelem miről van szó.
Aztán inkább csodálkozom, hogy milyen mélységesen hiszékeny emberek vannak. :)
Még ezelőtt 1-200 évvel ez volt az emberek alulképzett tömegeinek az általános hozzáállása, de az megdöbbentő, még sokak ezt ma is komolyan veszik.
4/5 anonim válasza:
Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egy sört...
5/5 anonim válasza:
Szerintem össze lehetne vonni a humor kategóriával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!