Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket is zavar ez a változta...

Titeket is zavar ez a változtatás a gyakorikon? Minden maskepp jelenik meg stb. Nektek is zavaró?

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 12:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

...vagy értelmesen válaszolni.

Az értelmes válaszokat szinte mindig lepontozzák.

2020. jún. 12. 18:26
 22/25 anonim ***** válasza:
88%

Nyilván az elején zavarba ejtő volt, de gyorsan beletanultam. Még most sem világos egy-két szimbólum, de a fő fejlesztésekkel sok izgalmas funkció keletkezett (pl. szavazás, értékelések szétbonthatósága) és kiküszöböltek pár olyan dolgot is, ami a korábbi változatban nagyon fárasztó volt. Pl. hogy levelezésnél nem láttad az előzményeket, válaszadásnál külön meg kellett nyitni az addig érkezett válaszokat egy másik ablakban - bár ez a több oldalas válaszlistáknál még mindig fennáll. Jó, hogy visszahozták kérdéskiírásnál a hasonló kérdések listáját, így hátha kiküszöbölhető, hogy egy nap tízszer kiírják ugyanazt a kérdést.

Arra még nem jöttem rá, hogy mi alapján látszik nálam 4-4,5-5 pipa, amikor állandóan 88%-on áll a válaszhasznossági rátám. De még ez is jobb, mint a százalék, mert felhasználónév híján ez sokszor félreértésekre adott okot, mint egyedüli paraméter, amivel be lehetett azonosítani a hozzászólót és hát sokszor rosszul sikerült az azonosítás, mert több ugyanolyan %-os hozzászóló volt. Szóval így jobban érvényesül az inkognitó mód, ennek nyilván vannak előnyei és hátrányai is.

Én határozottan több kérdést írtam ki azóta, hogy megújult az oldal, a szavazási lehetőség is egy jó motiváció ebben, mert sokkal könnyebb általa információt nyerni, mint arra várni, hogy mindenki begépelje a válaszát. Így egy olyan kérdésnél, ahol addig számíthattam max. 5-10 válaszra, szavazással már van 70-80! És én is szeretek szavazgatni, ezért kár, hogy az ilyen kérdéseket nem lehet külön megtalálni, én kitennék minden kategóriánál a Kiemeltek és Válasz nélküliek mellé egy Szavazós-t is, ami ezeket listázza.

2020. jún. 13. 01:04
 23/25 anonim ***** válasza:
81%

„Arra még nem jöttem rá, hogy mi alapján látszik nálam 4-4,5-5 pipa, amikor állandóan 88%-on áll a válaszhasznossági rátám.” ← 22- es válasz, 2020. június 13. 01:04

Valószínűtlen, hogy minden kategóriában ugyanennyi a válaszadási százalékod. A „Toplistás helyezéseid”-ben ezt láthatod is.

Amelyik kategóriában válaszolsz, abban elért válaszadási százalékot mutatnak. Ha olyanban válaszolnál, ahol még nincs százalékod – vélem, van ilyen -, akkor nem is jelenne meg pipás kör.

Egy-egy félig zöld pipás kör 10%-nyi tartományt jelent.

4 zöld pipás kör: 71% - 80%.

4 és fél pipás kör: 81% - 90%.

5 pipás kör: 91% - 100%.

2020. jún. 29. 18:49
 24/25 A kérdező kommentje:

18 19 20as valasszal ertek egyet.

És sokszor se lajk se dislike nem lehetseges

2020. jún. 30. 00:19
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Az Ismerkedés rovatban nem lehet értékelni a válaszokat és ebben van némi logika.
2020. jún. 30. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!