Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan jön rá a gyakori...

Hogyan jön rá a gyakori kérdések hogy te hány éves vagy?

Figyelt kérdés

2020. máj. 15. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Eszerint nem ajánlott az összevissza blöffölni a kor megadásával, mert ugorhat a fiók akkor is, ha nyilvánosan 16 alattinak hazudja magát valaki, pedig mondjuk 24.
2020. máj. 15. 21:03
 12/14 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

Igen, ha az adminisztráció/eljárásrend nem következetes. Az üzemeltetőnek kellene kijelölnie egy olyan eljárásrendet - a felhasználók tudomására hozva természetesen - amiben eldöntik, hogy mennyit áldoznak fel az oldal névtelenséget biztosító előnyeiből a szabályok oltárán. Ha nem lehet más nevében kérdezni, ezt rögzíteni kellene vagy minimum figyelmeztetni a felhasználót a lehetséges veszélyeire, például ha az adminisztrációnál nagyobb súllyal esik latba egy kérdésnél/hozzászólásnál kiírt életkor a regisztrációkor megadottnál. Illetve, ha az adminisztrátor mérlegelés /a kérdező összes addigi megnyilatkozásának elemzése alapján.../ nélkül, azonnali hatállyal törli a regisztrációt.

Azt nem tudom, hogy az adminisztrátoroknál mennyire jellemző ez, de hozzászólásokban gyakran találkozom azzal, hogy az E/3-ban feltett kérdésre úgy válaszolnak, mintha az E/1-ben a kérdezőről szólna. Pl. hogyan utazhat a buszon, akinek lejárt a bérlete? Gyakori válasz: "Vegyél új bérletet". Ahelyett, hogy "Vegyen új bérletet".

Ha az adminisztrátoroknál is előfordul ilyen szövegértési deficit, annak is félreértésből elkövetett regisztrációtörlés lehet az eredménye.

2020. máj. 16. 12:16
 13/14 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Az már csak egy költői kérdés, mi történik, ha valaki pl. egy 15 éves regisztrációval ejti el valahol, hogy 14 éves? ;)
2020. máj. 16. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Régebben úgy volt, hogy ellenőrizték az válaszokat/kérdéseket és ugye ebből le tudták szűrni, hogy vmi nem stimmel ha valaki nem az eredeti korát adja meg.

Nekem az előző profilomat törölték, pedig a kérdésem végére oda írtam, hogy 24/L és kaptam az e-mailt, hogy még nem múltam el 16, a kérdés egyébként homoszexualitás témában volt (én nem vagyok az, de kíváncsi voltam annak a véleményére aki igen) és végül cakk pakk letöröltek mint a huzat egy ilyen hülye “hiteltelen” indokkal.

Sajnáltam mert régi profil volt már.

2020. máj. 17. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!