Csak nekem van gondom az új kérdés kiírásával a frissítés óta?
Hozzászoktam, hogy megírom a kérdést, majd gombra rányomva ki is kerül a kérdés. Most pedig többször is a továbbra kell nyomni, majd a végén még egyszer rá kell nyomni a kirakáshoz.
Már volt, hogy ezt az utolsó gombot nem nyomtam meg és elveszett a kérdésem, amihez viszonylag hosszabb megjegyzést írtam. Nagyon örültem, hogy kezdhettem elölről megírni :/
Nektek is van bajotok ezzel az új funkcióval (is)?
Nagyon jónak találom. Sorrakerül minden és vannak javítási lehetőségek.
Nem bántásul írom, csak értetlenkedem: hogyan lehet elfelejteni éppen az utolsó "Tovább" lehetőséget?
A szavazásra kínált lehetőségeidből kimaradt az, hogy végigvezet a lehetőségeken, támogató, segítő.
Én nem szoktam általában kulcsszavakat írni. Így eddig én csak megírtam a kérdést, esetleg a megjegyzés rovatba írtam valamit, majd egy gombnyomással elküldtem.
Ehhez képest most még legalább egyszer van egy tovább/kihagyás. Majd jön a végső ellenőrzés. Na nálam itt volt gond, hogy hosszú volt a megjegyzés a kérdéshez, hogy annyira lekerült a "kérdés kiírása" gomb, hogy nem tudtam, hogy meg kell nyomni még azt is.
Én jobban örültem volna, ha akár csak korlátozott számban (mondjuk 1x) lehetne egy kérdést módosítani (pl.: ha elírsz valamit vagy rosszul fogalmazol meg valamit vagy valamit kihagysz, beleírhass). Nekem ezekkel szokott gondom lenni (10 komment arról szól, hogy valamit félreérthetően fogalmaztál vagy magyarázatra szorul még a helyzet). Úgy érzem, hogy azzal, hogy a végén visszakérdez az oldal, hogy így akarod-e hogy kikerüljön, nem oldódik meg ez a probléma, mert nem tudja az ember, hogy más mit nem fog érteni vagy fog kifogásolni a leírtakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!