Mit szóltok az új kategóriához (Ismerkedés)? Ezek szerint akkor ezentúl lehet ismerkedésre is használni az oldalt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 13. 10:14
A kérdező szavazást indított:
Tök jó
Hidegen hagy
32 szavazat
1/10 anonim válasza:
Igen, használhatod ismerkedésre is :)
3/10 Tevenyereggyarto válasza:
Mondjuk ez fura. Eltüntek az emberek %-jai és ezek a zöld pipák maradtak így fokozva kicsit az anonimitást mert elvégre ez egy “kérdez-felelek” oldal ugyan akkor bekerült egy ismerkedés kategória. Jó ez az új kategória, eddig is sok kérdés volt ami oda való lett volna csak nekem furcsán hat ez a “jelenség”.
4/10 Gyakorikerdesek.hu válasza:
Igen, lehet ismerkedésre használni az említett kategóriát, a szabályzat betartása mellett.
2020. máj. 13. 10:33
5/10 anonim válasza:
3/4 Szerintem nem jókedvükből találták ki azt a fület. Legalább oda fognak tömörülni ezek a kérdések. Igen, eredetileg nem erre volt való az oldal, de sokan arra használták, így ez a legjobb megoldás.
6/10 anonim válasza:
Csak nem értem miért nem a facebookon ismerkedik a sok tizenéves..és miért itt???Miért itt kellett egy ilyen gyalázat funkciót bevezetni.Ez az oldal nem erről szól,soha nem hittem volna hogy ilyen szinten szétbarmolják ezt az oldalt.
7/10 A kérdező kommentje:
6
Neked az miért fáj? Teljesen különálló kategória, akit nem érdekel, az be se néz, és kész.
2020. máj. 13. 16:46
8/10 anonim válasza:
Azt hiszem a kérdésedre válaszoltam,véleményt kérdeztél,nekem ez a véleményem.A következő ilyen remek fejlesztésnél már lesz társkereső kategória is?Vicc...
9/10 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet :) Örülök hogy figyelembe vették hogy igény van rá :)
10/10 anonim válasza:
Úgysincs rám "kereslet", szóval oly mindegy.
A lányokat meg eddig is szőnyegbombázták privikkel.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!