Melyik új funkció mit jelent itt?
Tetszik az új dizájn, csak néhány új funkciót nem értek. Például egy válasz mellett bal oldalt látok egy zöld vagy piros körben egy százalék értéket, gondolom ez lenne, hogy a válaszadó hány %-ban ad hasznos válaszokat. De ha rákattintok, akki kidob vagy 5-öt néha, eltérő számokkal és néha eltérőek a színek is. Ez a több ilyen "kör" bennük százalékok mit jelentenek? És fenne a válaszban az öt "pipás kör" minek az értékelésére szolgál?
Ezeket nem teljesen értem még, valaki tudja, hogy ezek miket jelentenek?
Nekem még mindig nem teljesen érthető ez a "hogyan alakult ki a százalék" dolog. :/
Van egy válaszom, 100%-ban hasznosnak tűnik. Ha rákattintok, akkor kidob egy 50%-ost és egy 56%-ost.
Ez azt jelenti, hogy ketten értékelték, és 𝐧𝐞𝐤𝐢𝐤 ez a hasznossági %-uk.
De jobb lenne, ha ismételt kattintásra visszaváltana, mert így meg azt nem lehet látni.
Igen, az a funkció jobb lenne :)
Lehet, hogy csak azért mert este van, de így sem értem :DDD
Hiába átlagolom, összeadom :DD
Köszi, így már értem :)
Bár akkor lehet jobb lett volna az "ötpipás" megoldás mint fennt :D
Az azt mutatja, hogy a felhasználó hány százalékban értékel hasznosan, de ez attól is függ, hogy melyik szinten van (pl. a 3. szinten a maximális érték 50%), és ennek függvényében sulyozzák azt, hogy mennyire befolyásolja a válasz hasznosságát mutató százalékot, tehát egy adott felhasználó esetében minél nagyobb a válaszértékelési százalék, annál többet számít az értékelése a válasz hasznosság százalék számításakor.
Remélem, hogy azért érthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!