Tetszik az új funkció, ez a szavazás csatolás?
Figyelt kérdés
Már este lázba jöttem, mikor olvastam a facen hogy változik a gyk, alig vártam hogy hazaérjek :) Aztán látom, hogy nem csak új a desing, hanem van ilyen szavazásos cucc is., Ez szerintem menő, nektek tetszik? :)2020. máj. 12. 13:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Még nem találtam meg
57 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem tetszik az új design. Tízen x éve ugyanolyan volt, amúgy sem bírom a változásokat, de ez az új.. Túl modern, nem tetszik :(
2/7 anonim válasza:
Maga a szavazás lehetősége tetszik, nekem az új dizájnnal van bajom, elég átgondolatlannak tűnik.
3/7 Vinkó Márton válasza:
A szavazási lehetőség szerintem tök jó, de ez az új dizájn... kb egy rossz viccel ér fel
5/7 anonim válasza:
Maga a kinézet nem tetszik, viszont a szavazás csatolása kettős dolog a szememben.
Ezelőtt emlékszek, hogy megvolt az, hogy ez nem egy közösségi oldal, itt szigorúan a kérdésre kell válaszolni, aki pedig nem így tesz, annak a válaszát törlik. Ez a szavazás kicsit elvisz ebből az irányból szerintem, de ez egyáltalán nem baj a szememben.
Az oldalnak ez az új funkció határozottan jót tesz.
6/7 anonim válasza:
5
Ja, csak akkor a szigorúan nemkérdés kérdéseket is törölni kéne, igaz? Azaz pl a politika rovat 90%-át, vagy hogy.
A kinézethez hozzá lehet szokni, nem rossz. Az nagyon jó, köszönet érte, hogy a válasz írása közben meg lehet nézni újra a kérdést is, meg az előző válaszokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!