Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyen a gyakorikerdesek.hu...

Milyen a gyakorikerdesek.hu új designja?

Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 20:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

23-asnak

Nem a figyelés beállításra gondolok. Ennek a beállítását megtaláltam. Hanem arra, hogy az értesítésre kapott emailben volt egy link, amire kattintva bejött a figyelésre beállított kérdés. Be sem kellett jelentkeznem csak akkor, ha válaszolni akartam. Most a főoldal jön be az emailbeli linkre kattintva, Be kell jelentkeznem, aztán a figyelt kérdések között keresgélhetem. Még nem jöttem rá, hogy hogyan érném el kevesebb kattintással.

2020. máj. 13. 23:19
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a funkciót elrontották, csak még nem vették észre.
2020. máj. 13. 23:26
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnek: Jaa , akkor azt nem tudom :S. (23-as vok. )
2020. máj. 13. 23:26
 34/36 anonim ***** válasza:
33.as vagyok, az a 31-esre.
2020. máj. 13. 23:27
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

32-re:de,akkor, ha nem vették észre, akkor szerintem lehet, írni kéne nekik:

info@gyakorikerdesek.hu

moderator@gyakorikerdesek.hu

2020. máj. 13. 23:28
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

A 31-esként elmondott problémámat észrevehette a gyakorikérdések csapata, mert most már jó, úgy működik, mint régen. Köszönöm nekik, hogy javították.

Van egy újabb problémám, amire még nem jöttem rá, hol találom meg. A hozzászólásoknál hiányolom a dátumból az évet. Nem tudom, hogy amire válaszolok, azt nem sok évvel ezelőtt kérdezte-e valaki. Az nem lehet, hogy a dátum hiánya a jelen évet jelenti, mint ahogy ezt sok helyen alkalmazzák, mert nem egy kérdésnél későbbi hónap, nap megjelölést láttam, mint a pillanatnyi dátum.

2020. máj. 16. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!