Milyen a gyakorikerdesek.hu új designja?
23-asnak
Nem a figyelés beállításra gondolok. Ennek a beállítását megtaláltam. Hanem arra, hogy az értesítésre kapott emailben volt egy link, amire kattintva bejött a figyelésre beállított kérdés. Be sem kellett jelentkeznem csak akkor, ha válaszolni akartam. Most a főoldal jön be az emailbeli linkre kattintva, Be kell jelentkeznem, aztán a figyelt kérdések között keresgélhetem. Még nem jöttem rá, hogy hogyan érném el kevesebb kattintással.
32-re:de,akkor, ha nem vették észre, akkor szerintem lehet, írni kéne nekik:
info@gyakorikerdesek.hu
moderator@gyakorikerdesek.hu
A 31-esként elmondott problémámat észrevehette a gyakorikérdések csapata, mert most már jó, úgy működik, mint régen. Köszönöm nekik, hogy javították.
Van egy újabb problémám, amire még nem jöttem rá, hol találom meg. A hozzászólásoknál hiányolom a dátumból az évet. Nem tudom, hogy amire válaszolok, azt nem sok évvel ezelőtt kérdezte-e valaki. Az nem lehet, hogy a dátum hiánya a jelen évet jelenti, mint ahogy ezt sok helyen alkalmazzák, mert nem egy kérdésnél későbbi hónap, nap megjelölést láttam, mint a pillanatnyi dátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!