Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyen a gyakorikerdesek.hu...

Milyen a gyakorikerdesek.hu új designja?

Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 20:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
A háttérszínek lehetnének erőteljesebbek, nem ilyen halvány ződ meg halvány kék...
2020. máj. 12. 21:13
 12/36 A kérdező kommentje:
Szavazást is állítottam be, csak az adminok törölték. Amúgy szerintem egy szar lett. Ezért törölték :)
2020. máj. 12. 21:16
 13/36 anonim ***** válasza:
75%
Szuper :) Épp mostanában kezdtem már hiányolni az újat, a régi még tiszta kétezres évek style volt, persze annak is megvolt a maga hangulata :)
2020. máj. 12. 21:17
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Zajos az egész ezektől az árnyékos dobozoktól, az árnyékok helyett egyszerű "whitespace" kellene, a betűméret mindenhol egyforma, a válasz feletti és alatti részt apró betűkkel kéne kiírni. A válaszok egy része beljebb kezdődik a százalék kijelzése miatt, így tök inkonzisztens a kinézete.
2020. máj. 12. 21:18
 15/36 Jésua ben Joszéf ***** válasza:
100%
Kezd hozzászokni a szemem és kezdek újra látni... Az új funkciók kifejezetten tetszenek, bár azért van ami jobb volt az eredetiben. De ami a legzavaróbb az a háttérszín ami szószerint kiégeti az ember szemét, erőteljesebb színek kellenének főleg a fehér háttér helyett...
2020. máj. 12. 21:26
 16/36 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem zavar az új dizájn, például ahogy az előző válaszadó is mondja a dobozok árnyékával pl. De szerintem lehetne mondjuk 2-3 dizájn és a felhasználó tudná állítani, netán esetleg akadálymentes (vagy minek is nevezik) verzió :)
2020. máj. 12. 21:27
 17/36 anonim ***** válasza:
90%

Nekem főleg az nagyon tetszik, hogy magát frissíti az oldal (mint pl Facebook) és nem kell frissítenem az oldalt, hogy jött-e új válasz valamire vagy nem, hanem automatikusan kijelöli abban a pillanatban.

Mondjuk azt hiányolom még ezzel kapcsolatban, hogy nem jelöli ki az oldal fennt a böngésző címsorában, hogy hány értesítésem is van az oldalon, mint pl ahogy a Facebook csinálja.

2020. máj. 12. 21:36
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Csak néhány értéket állítottam át.

2020. máj. 12. 21:44
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a gépen jobban látszik. Kicsit javítottak a színeken. Az előzőn, ahol néztem, ezeket a jeleket: < > ki se tudta jelezni. Valami kínai karakterből készülhetett eredetileg.
2020. máj. 12. 21:47
 20/36 anonim ***** válasza:
87%

Az egy dolog, hogy még mindig nem oldották meg a 𝐯𝐚𝐬𝐭𝐚𝐠 betűket.

De a régi oldalon ez normálisan nézett ki, itt pedig ezzel a nagyítással csúnyán eltolták!

2020. máj. 12. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!