"Nagyon furcsa, hogy néha random beszürkül a háttér a válaszok mögött."
Én most úgy látom, sötétítettek rajta picit, hogy ne olyan vakító-rikító fehér legyen ; tök jó!! :) Megnéztem, hogy le print screen-eztem az oldalt; és a színfelvevővel fölvettem a háttér színét, és belementem a színszerkesztőbe; és ott már láttam, hogy már nem 255 a Red, Green, Blue értékek száma, hanem levették 250-re. :) De még egy picit talán mehetne lejjebb szerintem, de egyre jobb lesz. :)
Nemcsak szerinted rettenet. Szerintem is egy borzalom.
Egész egyszerűen giccsesen sterill. (és ezt olyanként mondom, aki már sok giccsparádés-végű filmet, sorozatot látott és hozzászokott) Reggel úgy keltem fel, hogy nem is számítottam és egész egyszerűen fizikailag rosszul lettem, amikor ezt megláttam. Szerettem, amikor olyan volt, mint ezelőtt. A régi csilliárd-billió fényévekkel jobb volt...
Már bele is fájdul a fejem a válaszírás közben.
Ez az új felület meg egész egyszerűen gyomorforgató és retinagyilkos. Csak annyit ajánlhatnék róla, hogy aki kicsit is alkalmas a fejfájásra, az kétszer is fontolja meg, hogy tovább használja-e ezt az oldalt, az epilepsziások pedig szigorúan kerüljék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!