Az 5.szintnek milyen plusz jogosultságai vannak a 4. szinthez képest?
Én 4.szinten vagyok és ezek:
Korlátozás nélkül írhatsz válaszokat.
30 percenként egy kérdést írhatsz.
Korlátozás nélkül írhatsz privát üzeneteket.
Csatolhatsz szavazást a kérdésedhez.
Érték százalékod maximum 75%-ként számít egy-egy válasz összértékelésénél.
Jelentheted a moderátor felé a szabályszegő kérdéseket/válaszokat.
Korlátozás nélkül állíthatsz be kedvenc kategóriákat.
Aki 5.szinten van, annak milyen opciói vannak a fentihez képest?
(Nekem is csak annyi híja van, hogy nincs még 180 napos a fiókom.)
Értelmetlen az egész.
Se nem játék ez, se nem totalitárius társadalom, hogy szintekért hajts.
Srácok, a törölt kérdések aránya %-ban van megadva! Nekem is törölték még évekkel ezelőtt jópár kérdésemet (tanulság: ne akarj értelmes kérdést feltenni politika kategóriábanXD). Jelnelg azt írja, hogy törölt kérdéseim max 4% lehet (jelenleg 2%).
Tehát ha van 50 kérdésed összesen, abból kitörölnek 1et, az 2%. De ha kiírsz még 50 kérdést, és nem törölnek többet, akkor ez az arány lecsökken 1%-ra.
Ugyanígy több tucat válaszomat törölték már az évek során, de mivel több mint 5500 válaszom van, így 0% törölt választ jelez. 55 törölt válasz lenne 1%, és a limit 3%. Ahhoz azért eléggé igyekezni kell, hogy 165 válaszomat töröljék úgy, hogy a válaszaim száma 5500on marad:D
Pont, hogy nem a régi motorosokat büntetik. Ez a regisztrációm több mint 5 éves, bár csak az elmúlt 2 hétben kezdtem el újra használni sok év kihagyás után. Azonnal beraktak 5. szintre.
Inkább azokat bünteti, akik hetente regisztrálnak újra, mert kitiltják őket. A design baromira nem tetszik, de ez a jogosultságos téma nekem bejön. Csak a tegnapi nap 23 levelet kaptam valami fétises gyökértől. Hát így meg fogja gondolni, hogy percenként küldjön-e üzit:D
Érdekes, én valami 6-7 éves accounttal rendelkezem, mégis csak 2. szintű vagyok. Kiváló.
Ami az irkálást illeti, ez inkább a moderátorok lustaságára/túlterheltségére vall, semmint következetességre.
de a régieket büntetik. mármnt azokat akik nyiltan fel merték vállalni a véleményüket.
8 év alatt 40% vagy fél alatt 90 nem ugyanaz a szint szerintem
Ja, arra gondolsz, hogy felvállalod a véleményed, és lepontoznak, és az alacsonyabb százalék miatt nem jut feljebb?
Egyrészt megértem, másrészt meg... a politikát leszámítva nem véleményt kell írni, hanem hasznos megoldást. Már no offense, én is szoktam véleményt írni, csak.. érted na
13-as
Érdekes, hogy azt írod, hogy csak 2. szintű vagy, mert a válaszodnál 5 pipa látszik. Ez hogy van? (Te ezt csak akkor látod, ha kilépve nézed meg.)
16
Azok a pipák azt jelentik, hogy hány százalékban ad hasznos válaszokat (abban a kategóriában mintha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!