Miért érzik kényszernek a GYK szerkesztői, hogy évente
párszor bepróbálkoznak és gyökeresen megpróbálják
átalakítani az oldalt, amely már megszokott és
megszeretett?
A kérdező szavazást indított:
46 szavazat
Ezt valami első éves infó szakos kislány csinálta?
A lap alján ott van az elkövető.
Webminute kft.
Remélem olvassák a visszajelzéseket.
2020. máj. 12. 13:11
Gyakori kérdések Front-End felülete szerkezetileg nagyon elavult volt már, szinte cikkinek mondhatóan. Ez az új felület, tartalmi elrendezésben meg őrizte a régi struktúrát, így sok szempontból a működése nem változott.
Kicsit időt fog igényelni míg megszokjuk a megváltozott külsőt, lágyabb színeket.
Változás - fejlődés pedig szükséges, sőt jó lenne ha tovább mennének, és folyamatosan csiszolnák, fejlesztenék, a felhasználói visszajelzések alapján.
2020. máj. 12. 13:13
Pár éve már tag vagyok itt, egyszer nem láttam túlzottan komoly változást ezen kívül. Egyébként meg nem értem ezt a cirkuszt. Mit kell ezen betanulni, megszokni? Minden ott van ahol volt csak másképp néznek ki, jött pár új funkció, meg olyan dolgokat változtattak, minthogy nem kell külön oldal a válaszíráshoz. Nem tartom magam okos embernek, mégis 2 perc volt megszoknom az új felületet, és pár apróságot leszámítva mindenben jobbnak tartom a régihez képest.
2020. máj. 12. 13:15
4/12 anonim válasza:
Táblázatos megoldás helyett FLEX-es megoldást használnak (amennyit látok a front-end oldalon). Azt gondolom, hogy kicsit lehetne reszponzívabb is a weboldal, illetve 1-2 jól megszokott funkció kinézetén elég lett volna javítani a csere helyett.
2020. máj. 12. 13:18
Nem az a gond, hogy új hanem az, hogy még annál is gagyibb mint amilyen az előző volt. Amíg nem olvastam a kérdést addig azt hittem, hogy valami hiba van a szerveren és egy sokkal régebbi design jelenik meg.
2020. máj. 12. 13:19
Szerintem borzalmas lett az oldal
2020. máj. 12. 13:23
Ha valamivel nem lehet megvádolni az oldalt, az az, hogy derűre-borúra feje tetejére áll a fejlesztők divatmajmolása miatt – én inkább azokra a kérdésekre emlékszem, amelyek pont azt forszírozták, hogy miért nem képes végre megújulni ez a világszégyene külső. Akkor is a régi, kissé idétlen, de vitathatatlanul karakteres felület pártján álltam, meg most sem vagyok elégedett. Nem tapasztaltam még ki, hogy funkcionalitásában történt-e hasznos változtatás, de ez a se hal, se hús, sótlan dizájn eléggé viszolyogtató. Az se semmi, hogy a képernyő fele kihasználatlan.
2020. máj. 12. 13:41
Az oldal borzalmas, ronda lett.
Ez van.
Nem értem, hogy az oldal szerkesztői miért nem kérték ki a felhasználók véleményét, hogy van-e igény erre.
2020. máj. 12. 13:52
A logo nem lett kicsiben újra megcsinálva hanem a nagyot összenyomták és berakták a bal felső sarokba, emiatt tiszta homály. Ugyanígy a mellette lévő gombok. A kommentek sokkal nagyobbak de egyszersmind olvashatatlanabbak lettek.
Ez egy olyan oldal ahol - talán nem meglepő, hogy - az olvashatóság kellene legyen az elsődleges, na ehhez képest azon sikerült rontani. Ráadásul úgy, hogy szó szerint 1000-es nagyságrendben vannak ilyen oldalak a neten, szóval lett volna honnan ötletet meríteni.
Ez olyan szintű igénytelenség ami szerintem egyszerűen égő.
2020. máj. 12. 14:01
Egyelőre sokkal rosszabbul lehet bármit is megtalálni, összemosódik minden. Ami idáig megkülönböztető jegy volt a különféle felületeken, azokat kivették, ezért minden egyforma.
2020. máj. 12. 14:34
Kapcsolódó kérdések: